El 2 de setembre

Les entrades per veure Myke Towers a l’Estadi Olímpic ja estan a la venda (i volen)

  • El cantant i raper porto-riqueny actuarà a Barcelona en el marc d’una gira que passarà també per Madrid, Bilbao, Marbella i El Puerto de Santa María

Les entrades per veure Myke Towers a l’Estadi Olímpic ja estan a la venda (i volen)

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les entrades per al concert que el reggaetoner porto-riqueny Myke Towers (nom real: Michael Anthony Torres Monge) oferirà el 2 de setembre a l’Estadi Olímpic de Barcelona estan ja a la venda des de la tarda del diumenge 25 de juliol, a uns preus que oscil·len entre els 45 euros de les localitats més bàsiques i els 75 euros dels seients de llotja i tribunes adjacents. El ritme de venda fa preveure un ‘sold out’ en un termini relativament breu.

El cantant, raper i compositor de Río Piedras arribarà a Barcelona pujat en l’onada de la immensa popularitat que li ha reportat la seva col·laboració amb el colombià Sebastián Yatra en la cançó ‘Pareja del año’, un dels ‘hits’ incontestables de l’estiu.

Notícies relacionades

Amb dos àlbums a les espatlles –‘Easy money baby’ i el recent ‘Lyke Mike’–, Towers s’ha convertit en els últims anys en un dels més sòlids referents de la música urbana i, de la mà de superèxits com ‘La playa’, ‘Diosa’, ‘Si se da’ i ‘Bandido’, regna en tots els rànquings de ‘streaming’ a Espanya en el primer semestre de l’any.

Towers actuarà a Barcelona en el marc d’una gira europea que l’acostarà també a altres ciutats espanyoles, com Bilbao (3 de setembre), Marbella (4 de setembre), El Puerto de Santa María (17 de setembre) i Madrid (18 de setembre).

Temes:

Música Trap