Música a la Costa Brava

El Festival de Cap Roig despatxa més de 33.000 entrades abans de començar

  • 16 dels 21 espectacles programats per la mostra aquest estiu han esgotat ja les localitats

El Festival de Cap Roig despatxa més de 33.000 entrades abans de començar
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Festival de Cap Roig, organitzat per l’empresa Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank, ha anunciat la venda de més de 33.000 entrades del total d’espectacles de la seva 21a edició, 16 dels qual han aconseguit penjar ja el cartell de ‘sold out’. El cantant malagueny Pablo López, amb el seu quart elapé, ‘Unikornio’, sota el braç inaugurarà divendres 23 de juliol la mostra, que se celebra als Jardins de Cap Roig, entre els municipis de Parafrugell i Mont-ras, i que oferirà vintena de concerts més al llarg de l’estiu. La ‘bailaora’ Sara Baras, que presenta l’espectacle ‘Momentos’, serà l’encarregada de clausurar el festival el 21 d’agost amb una gala solidària en benefici de Càritas.

«Poder començar el festival amb aquestes xifres després d’un any tan difícil ens fa estar molt satisfets i il·lusionats –ha destacat el director del Festival de Cap Roig i president del Grup Clipper’s, Juli Guiu–. El ritme de venda d’entrades ens anticipa una gran edició i ens demostra, una vegada més, la confiança d’un públic que té ganes de tornar a Cap Roig per difrutar de nits extraordinàries. Seran 21 nits marcades per l’eclecticisme que ens caracteritza, de bracet de les grans estrelles del moment en un entorn incomparable a la Costa Brava».

De Raphael a Taburete

Els concerts per als quals ja s’han esgotat les entrades de forma anticipada, a més del ja esmentat de Pablo López, són els de Raphael (24 de juliol), Els Amics de les Arts (25 de juliol), Manel (30 de juliol), Antonio Orozco (2 d’agost), Estopa (4 d’agost), Ara Malikian (5 d’agost), José Luis Perales (6 d’agost), Taburete (7 d’agost), Aitana (8 d’agost), El Pot Petit (9 d’agost), Blaumut (10 d’agost), Morat (16 d’agost), Sílvia Pérez Cruz (17 d’agost), Sopa de Cabra (18 d’agost) i Hombres G (20 d’agost).

Notícies relacionades

Quan falten tres dies per a la inauguració, el públic encara pot adquirir les últimes localitats disponibles per presenciar les actuacions de Juan Diego Flórez (31 de juliol), Love of Lesbian (11 d’agost), David Bisbal (12 d’agost), el Mag Lari (15 d’agost) i Sara Baras (21 d’agost).

La situació de crisi sanitària a causa de la pandèmia, que ja va obligar a suspendre el festival l’estiu passat, ha fet que el cartell d’aquest any hagi hagut de prescindir de les estrelles internacionals habituals en edicions anteriors. El que sí que es manté és l’oferta gastronòmica, que, una vegada més, anirà a càrrec del restaurant barceloní Via Veneto.