Anunci

Morad agafa empenta: en un ‘remix’ amb Ozuna, Soolking i AriBeatz

  • El raper de l’Hospitalet col·labora en la remescla d’‘Aquí’, cançó en què destaca la presència del reguetoner de Puerto Rico

zentauroepp51125456 morad191205112449

zentauroepp51125456 morad191205112449 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Ignasi Fortuny
Ignasi Fortuny

Periodista. Principalment, escric sobre música.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Morad agafa empenta. L’artista de l’Hospitalet de Llobregat ha anunciat la seva participació en el ‘remix’ d’una cançó amb un dels líders del pop global, el reguetoner Ozuna. Es tracta d’‘Aquí’, un tema a tres (ara a quatre) bandes llançat a principis del 2021. A Youtube voreja les 10 milions de visualitzacions.

Més enllà del de Puerto Rico, hi ha el productor germanoiranià AriBeatz i el raper francoalgerià Soolking. Una fusió a què ara s’afegeix el fenomen català d’ascendència marroquina en un ‘remix’ que es publicarà aquest divendres 26 de juny.

Notícies relacionades

Aquesta no és ni de lluny la primera col·laboració internacional de l’artista de la Florida (l’Hospitalet), que s’ha ajuntat amb rapers com Lacrim o Jul (França), Ashafar (Holanda) i TiiwTiiw (Bèlgica), entre d’altres.

Però potser sí que la més sonada per la presència d’una icona mundial com Ozuna. A més, aquest anunci de Morad arriba poc després que participés en una sonada campanya d’OVO, la marca de roba del raper canadenc Drake.