A Barcelona

El Mas i Mas Festival torna per rescatar les nits d’agost amb més de 150 actuacions

Les sales Jamboree, Tarantos i Moog reobriran després de més d’un any tancades per la pandèmia

El Mas i Mas Festival torna per rescatar les nits d’agost amb més de 150 actuacions
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Mas i Mas Festival reunirà un total de 164 actuacions entre el 29 de juliol i el 31 agost a les sales Jamboree, Tarantos i Moog, que reobriran l’1 d’agost després de més d’un any tancades per la pandèmia, la plaça Reial i el teatre Coliseum, que acollirà els concerts d’inauguració i clausura.

Després d’haver-se vist obligada a anul·lar l’edició de l’any passat per les restriccions imposades per la Covid, la promotora Mas i Mas ha decidit reprendre el festival aquest any, amb una programació que inclou jazz, flamenc, soul, blues, electrònica, músiques llatines, pop i músiques urbanes.

La cita incorpora l’espai del teatre Coliseum, en què tindrà lloc el 29 de juliol el concert inaugural de La Sra. Tomasa i El Colectivo. Aquest mateix local de la Gran Via barcelonina acollirà el concert del ‘soulman’ Steffen Morrison i la clausura que oferiran el 29 d’agost Chicuelo i Chano Domínguez, en una sessió doble, coproduïda pel Taller de Músics.

Actuacions destacades

L’emblemàtica sala Jamboree tornarà a ser l’epicentre d’algunes de les actuacions més rellevants del Mas i Mas Festival, com el concert de Las de Barcelona, banda de les multiinstrumentistes Eva Fernández, Magalí Datzira i Lucía Fumero. El talent jove estarà representat també per Irene Reig, Joana Cebolla, Simon Moullier, Francesco Zampini (amb Xavi Torres) i Greg Hollis. Així mateix formaran part de la programació jazzística del Jamboree Ignasi Terraza, Adrian Cunningham, Ronald Baker, Jordi Rossy, Seamus Blake, Anders Bergcrantz, Sylwester Ostrowski i Albert Bover.

Per la seva banda, Tarantos recuperarà la seva condició de tablao amb les actuacions d’Olga Llorente, Raúl Levia, Rebeca Monasterio i Anna Colom. Com a novetat, Tarantos incorporarà dos nous cicles, Late Flamenco i Latineo, amb figures emergents del nou flamenc, l’heterodòxia i la música llatinoamericana.

Notícies relacionades

La plaça Reial tornarà a acollir música en viu gratis en horari vespertí.

El Mas i Mas Festival coincidirà amb el 25è aniversari del Moog. Per celebrar-ho, passaran per la sala noms com Ángel Molina, NX1, DJ Hell, Lis Sarroca i DJ Kosmos.