La Nit dels Museus se sobreposa a la Covid

La jornada de portes obertes aconsegueix congregar un considerable nombre de persones malgrat les restriccions derivades de la pandèmia

La Nit dels Museus se sobreposa a la Covid
1
Es llegeix en minuts

Després d’un 2020 confinada, la Nit dels Museus va tornar a brillar amb llum pròpia aquest dissabte a Barcelona. Ningú pretenia que els esclats arribessin tan lluny com en anys anteriors (168.000 visitants el 2019 i 200.000 el 2018), només n’hi havia prou amb poder tornar a començar, recuperar a poc a poc la normalitat després d’un any en què la pandèmia de Covid-19 ha fet estralls, també, als centres culturals.

Notícies relacionades

La Nit dels Museus a Barcelona va començar a les sis de la tarda amb 74 equipaments culturals repartits per vuit ciutats de l’àrea metropolitana. Aquest any s’han incorporat quatre nous espais: Can Fontanet, a Barcelona; la Casa de l’Heura, a Badalona, el Castell de Cornellà i el Museu Palau Mercader, també a Cornellà.

Els visitants van poder visitar gratuïtament els equipaments fins a les deu de la nit i participar a desenes d’activitats per a l’ocasió, com visites guiades, tallers, concerts o espectacles de poesia, dansa i teatre.

Temes:

Museus