Videojocs

El 72% dels jugadors espanyols manté algun tipus de subscripció per a consola o PC

El 72% dels jugadors espanyols manté algun tipus de subscripció per a consola o PC
1
Es llegeix en minuts

Un estudi realitzat per l’empresa d’investigació i anàlisi de mercat Opinium a nivell europeu, revela els hàbits dels usuaris espanyols de 16 a 40 anys. La mostra de l’enquesta assegura que els jugadors i membres d’Xbox Game Pass són els més sociables d’Espanya i, a més, els més propensos a jugar ‘online’ amb amics (18% més) i familiars (20% més) almenys una vegada a la setmana. Els serveis de subscripció de videojocs s’estan convertint ràpidament en un pilar per als jugadors, juntament amb altres subscripcions d’entreteniment. El 97% dels usuaris espanyols té algun tipus de subscripció d’entreteniment i més de dos terços (72%) té accés a una subscripció.

Si analitzem la freqüència amb què els jugadors espanyols consumeixen diferents continguts a través de serveis de subscripció, més de dos terços afirmen que veuen pel·lícules/televisió i escolten música a través d’una subscripció almenys una vegada a la setmana. Si bé les subscripcions a videojocs són encara relativament noves, quan mirem la interacció, aquestes trepitgen els talons a altres serveis d’entreteniment més longeus. Més de la meitat (58%) dels jugadors espanyols juguen a través d’un servei de subscripció almenys una vegada a la setmana, percentatge que augmenta fins al 83% en el cas dels membres d’Xbox Game Pass, 18 milions a tot el món.

Notícies relacionades

Segons l’estudi, la principal raó per la qual els jugadors se subscriuen a un nou servei de subscripció, ja sigui de videojocs o d’entreteniment en general, és principalment l’accés a continguts. Altres raons clau per subscriure’s són la facilitat del procés de configuració i l’accés immediat a nous continguts a mesura que són llançats. L’estudi també determina que els jugadors espanyols afirmen que els seus gèneres favorits són els jocs de plataformes, acció-aventura, així com esports i conducció.

No està de més apuntar que Xbox Game Pass ofereix una biblioteca amb més de 100 títols, des de jocs de plataformes i conducció fins a aventures d’acció i multijugador en línia. La biblioteca s’actualitza constantment i entre els jocs s’inclouen els llançaments d’Xbox Game Studios des del primer dia, jocs AAA, títols de Bethesda Softworks (que s’ha unit recentment a la família) i jocs d’ID@Xbox. Està disponible en consoles, PC i dispositius mòbils Android des del núvol.

Temes:

Videojocs