Música en directe

El Cruïlla agafa força davant la pandèmia i també farà el cicle XXS

L’Estadi Olímpic, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i el Disseny Hub Barcelona acolliran una cinquantena de concerts

El Cruïlla agafa força davant la pandèmia i també farà el cicle XXS
1
Es llegeix en minuts

El Cruïlla agafa força davant el coronavirus. No només és l’únic gran festival barceloní que manté la seva edició de l’estiu del 2021, després de les anul·lacions del Primavera Sound i el Sónar, sinó que també farà el format XXS Cruïlla, estrenat l’any passat per capejar la pandèmia que va obligar a cancel·lar el seu germà gran. Així, al Cruïlla, que se celebrarà al Fòrum els dies 8, 9 i 10 de juliol, la mostra musical ha anunciat que se suma en diferents espais de la ciutat el cicle d’actuacions Cruïlla XXS, del 4 de juny al 25 de juliol. L’Estadi Olímpic, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i el Disseny Hub Barcelona són els tres espais on tindran lloc la cinquantena de concerts de Cruïlla XXS. El cicle va néixer l’estiu passat com a resposta a la necessitat de continuar oferint «música segura en plena pandèmia» i, en paraules del director del Cruïlla, Jordi Herreruela, per reactivar el sector cultural, des dels artistes fins a tots els professionals que treballen darrere de cada espectacle».

Notícies relacionades

Ana Torroja, Víctor Manuel, Miss Caffeina, Zoo, Sofía Ellar, Ismael Serrano, Joan Miquel Oliver o Cepeda són alguns dels cap de cartell de l’edició 2021 del Cruïlla XXS, en la qual també hi haurà una nit dedicada al trap català.

El Cruïlla, per la seva banda, té com a caps de cartell Kase. O, Natos i Waor, Two Door Cinema Club, Editors, Morcheeba i Of Monsters and Men.