Va ser assassinada el 1995

Selena Quintanilla serà homenatjada als Grammy aquest diumenge

  • Moltes artistes actuals han esmentat la ‘reina del tex-mex’ com a influència

Selena Quintanilla serà homenatjada als Grammy aquest diumenge
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Selena Quintanilla, la cantant coneguda com la ‘reina del tex-mex’, rebrà un homenatge pòstum a la gala dels Grammy d’aquest diumenge, va informar l’Acadèmia de la Gravació dels Estats Units i reporta EFE.

«Selena hauria estat molt emocionada per aquest honor, igual com quan va guanyar el seu Grammy el 1994. Aquest premi representa tot el seu intens treball i, el que és més important, representa la nostra cultura llatina», va assegurar el seu pare, Abraham Quintanilla, en declaracions a la revista ‘People’.

Segons un comunicat, l’entrega del Lifetime Achievement Award (premi a la Trajectòria Artística) formarà part de la cerimònia que l’Acadèmia ha organitzat de manera adaptada a la pandèmia del coronavirus. «Em va fer molt feliç obrir la caixa i veure aquest important premi en honor al treball de la meva filla», va reconèixer el pare de l’artista, assassinada el 1995.

Abraham Quintanilla va assegurar que és conscient que la imatge i el llegat de Selena han crescut amb el pas dels anys, especialment després de la pel·lícula en què Jennifer López va encarnar la seva filla i de la sèrie que Netflix acaba d’estrenar sobre la vida de la cantant. «La vida de Selena es va truncar, però els seus fans l’han portat amb ells al llarg dels anys i el seu llegat es transmet de generació en generació. Això és increïble», va assenyalar.

Moltes artistes actuals, com Jennifer López i Selena Gómez, han esmentat la texana com a influència. També la rapera Cardi B, d’origen porto-riqueny, va celebrar aquest dimarts la notícia de l’homenatge a Twitter, «l’estimo», va assegurar.

Notícies relacionades

Talking Heads, Grandmaster Flash & The Furious Five, Lionel Hampton, Marilyn Horne i Salt-N-Pepa seran la resta d’homenatjats en una gala que té Taylor Swift i Beyoncé com a grans favorites.

El grup recentment format per Bruno Mars i Anderson. Paak, Silk Sonic, acaba de confirmar la seva actuació, que se sumarà a les ja anunciades per Bad Bunny, Taylor Swift, Cardi B, Dua Lipa, Harry Styles i Billie Eilish.

Temes:

Premis Grammy