Una celebració poc convencional

¿Com serà la gala dels Premis Goya 2021? Presentadors, escenari...

  • Les condicions sanitàries per coronavirus obliguen a celebrar els guardons sense públic i amb els nominats presents de forma virtual

¿Com serà la gala dels Premis Goya 2021? Presentadors, escenari...
1
Es llegeix en minuts

La 35a edició dels Premis Goya arriba aquest dissabte, dia 6, amb el guiatge d’Antonio Banderas i María Casado. Els guardons s’entregaran al Teatre Soho, a Màlaga, i a causa de la situació de pandèmia actual comptarà amb unes estrictes restriccions de prevenció. Ni tan sols podran acudir a l’acte els nominats, que hauran de seguir els premis telemàticament des de casa seva.

D’aquesta forma, els Goya seguiran l’estela d’esdeveniments com els Emmy, que va fer una cerimònia virtual.

Ángela Molina: Goya honorífic 2021

La gala transcorrerà sense públic i sense assistents per evitar desplaçaments i aglomeracions en llocs tancats. No obstant, els guardons comptaran amb un model híbrid en què s’espera combinar la presència virtual amb la física.

Ángela Molina, premiada amb el Goya honorífic 2021 per la seva llarga i exitosa trajectòria serà l’única nominada en rebre el seu premi de forma presencial. Sobre l’escenari també podrem veure alguns afortunats que s’encarregaran d’entregar les estatuetes i a qui se’ls farà una PCR per assegurar que l’esdeveniment transcorre sense cap tipus d’incident.

Musicalment, la gala anirà acompanyada en tot moment per una orquestra simfònica. En aquesta cerimònia plena de sorpreses també s’ha confirmat l’actuació d’artistes consagrats com Vanesa Martín o la jove Aitana, exconcursant d’Operación Triunfo 2017.

Desplegament de tecnologies

Notícies relacionades

«Ja estem treballant amb tots els mitjans tècnics perquè tots i totes estiguin en directe i puguem veure la seva imatge en el moment en què es desvetllen els guanyadors de cada categoria», ha afegit Mariano Barroso, president de l’Acadèmia de les Arts, organitzadora de l’esdeveniment.

Malgrat totes les restriccions a què se sotmetrà la gala d’aquest dissabte, Casado ha assegurat que aquesta mantindrà «l’elegància i sobrietat» que la caracteritza. «Ens hem proposat fer una cerimònia que fugi del lacrimogen. Serà canyera i reconstituent», ha afegit la periodista.