Actriu negacionista

Victoria abril, contra les vacunes de la Covid: «Estem sent utilitzats com a conillets d’Índies»

  • «Si hagués d’escollir un títol per a això seria ‘Coronacircus’», afirma l’actriu, que no renega de l’etiqueta de negacionista

Victoria abril, contra les vacunes de la Covid: «Estem sent utilitzats com a conillets d’Índies»
1
Es llegeix en minuts
Beatriz Martínez
Beatriz Martínez

Periodista

Ubicada/t a Madrid

ver +

L’actriu Victoria Abril, premi Feroz d’Honor 2021, s’ha mostrat aquest dijous 25 de febrer molt crítica amb les actuals mesures contra la pandèmia de coronavirus –que ha qualificat de plandèmia»– i, especialment, contra les vacunes, assegurant que els éssers humans estan sent utilitzats «com a conillets d’Índies». D’aquesta manera, l’abril s’apunta a les tesis negacionistes sobre la Covid-19, malgrat que les autoritats sanitàries han aturat les notícies falses sobre el tema i han avalat la vacunació.

«Ja no són tesis conspiracionistes, fa un any que tenim Covid i epidèmia i sabem quins són els morts. Abans anaven posant por a la gent per dir que l’única solució és la vacuna, però la vacuna s’està posant des de fa dos mesos i estan testant directament en éssers humans com a conillets d’Índies», ha afirmat l’actriu.

De fet, la mateixa intèrpret ha reconegut que és conscient que, si amb aquestes declaracions «cal passar per conspiracionista, es passa», però considera pitjor l’any de restriccions que s’ha viscut. «De moment tenim més morts amb vacuna que sense vacuna. Una cosa és el que digui la televisió i una altra posar-se en fòrums científics, on s’aprenen coses impressionants», ha assegurat.

Sense mascareta

Notícies relacionades

Abril s’ha presentat a l’acte sense mascareta i s’ha mostrat contrariada quan en el torn de preguntes s’ha recordat als assistents que les havien de portar posades –«però si hi ha distància de seguretat», ha protestat–.

«Si hagués de triar un títol per a això seria ‘Coronacircus’ i seria per a una sèrie que va tenint cada tres mesos un capítol. M’agradaria proposar-ho als Javis, una sèrie del món abans i després: un món emmordassat, com el d’ara, i el món lliure que vam conèixer. ¡Que dur que és tenir 20 anys ara!», ha lamentat.