Similituds amb la pintura de Dalí

Així és el videoclip de ‘La noche de anoche’, l’últim èxit de Rosalía i Bad Bunny

  • La cançó s’inclou en l’últim disc del cantant porto-riqueny i el vídeo s’ha convertit en un dels més vistos de l’any tot just estrenar-se

Així és el videoclip de ‘La noche de anoche’, l’últim èxit de Rosalía i Bad Bunny
2
Es llegeix en minuts

El vídeo de la cançó ‘La noche de anoche’, fruit de la col·laboració entre el cantant porto-riqueny Bad Bunny i la catalana Rosalía, ha aconseguit al seu dia d’estrena, aquest diumenge, 5.138.707 visites i 605.000 «m’agrada». ‘La noche de anoche’ està inclosa en l’últim disc del boricua, ‘El último tour del mundo’.

Aquesta nova obra audiovisual, del director Stillz, que ja ha col·laborat en altres ocasions amb Bad Bunny, simbolitza l’idil·li i la passió darrere del missatge de la cançó.

El vídeo mostra un escenari surrealista, en què Bad Bunny i Rosalía interpreten dos amants amb una atracció magnètica que encén les flames d’un inevitable vincle romàntic.

Molts dels seus seguidors han fet constar avui a través de les xarxes socials que els evoca el quadro ‘La persistència de la memòria’, de Salvador Dalí.

Es tracta d’un vídeo sense excessos en el qual tots dos, ell vestit amb una bata verda i ella amb un vestit de tul blanc i botins negres, canten entre unes escales, un arbre i un arc i acaben en flames. La cançó està inclosa en el disc que el cantant va treure el 26 de novembre i que consta de 16 cançons. Llavors no va sortir acompanyada d’un vídeo que avui sí que ha vist la llum.

Una jornada, el dia de Sant Valentí, que, segons ha fet constar l’intèrpret porto-riqueny en el seu compte de Twitter, mai li ha agradat. «Mai m’ha agradat el 14 de febrer», va escriure Bad Bunny aquest diumenge.

El desembre passat el cantant porto-riqueny va revelar en un directe fet a través del seu compte a Instagram que no es retirava, però que sí que prenia un temps per treballar en altres coses.

En una connexió en directe de gairebé tres hores, el cantant va dir que faria «unes gravacions aquí, unes pel·lícules allà i un parell de projectes. Seguirem actius amb vostès, però ens agafarem un petit ‘break’ de la música de moment. Aquí els deixo material [música]».

Bad Bunny, un dels màxims exponents del gènere urbà llatí al món, participarà en la pel·lícula d’acció ‘Bullet train’, en la qual també hi haurà Brad Pitt.

Notícies relacionades

‘Bullet train’ serà la segona experiència cinematogràfica de Bad Bunny, després que s’estreni com a actor a la pel·lícula ‘American Sole’, i en què formarà part de l’equip de producció al costat del comediant nord-americà Kevin Hart i el basquetbolista Chris Paul.

S’espera que l’artista porto-riqueny també destaqui en el seu paper com convidat estrella de la tercera temporada de la sèrie de Netflix ‘Narcos: México».

Temes:

Música Rosalía