Videojocs

Els jocs relacionats amb l’univers PUBG creixeran en els dos pròxims anys

Els jocs relacionats amb l’univers PUBG creixeran en els dos pròxims anys
1
Es llegeix en minuts

PUBG Corp, l’empresa responsable de Battle Royale ‘Playerunknown’s Battlegrounds’, té la ferma intenció d’ampliar considerablement el seu catàleg de jocs en un futur pròxim. Segons informen des de la companyia, es llançarà un nou joc sense anunciar que es desenvolupa en el mateix univers de l’èxit multijugador el 2022, a més d’un nou projecte que arribarà durant els pròxims mesos.

De la informació revelada per Kim Chang-han, director executiu de Krafton, empresa sud-coreana que dirigeix PUBG Corp, el projecte principal és sota producció per a consoles i PC, però encara no han transcendit detalls o una possible estimació de llançament durant l’any vinent. A més d’aquest joc inspirat en el món de ‘Playerunknown’s Battlegrounds’, també s’estan preparant altres novetats.

Notícies relacionades

A finals d’aquest any, l’empresa té la intenció de llançar un nou Battle Royale per a dispositius mòbils que s’emmarca en l’univers del seu joc més popular. Segons Chang-han, l’objectiu és expandir la gamma de productes per garantir beneficis a diferents fronts i no dependre únicament de l’èxit multijugador. A més dels dos projectes revelats pel CEO de Krafton, la companyia també té en cartera més jocs per estrenar.

Un dels títols que té lloc en l’univers ‘PUBG’ i arribarà pròximament és ‘The Callisto Protocol’. El joc va ser presentat recentment per Striking Distance, l’estudi d’un dels creadors de ‘Dead Space, Glen Schofield. La divisió de projectes especials de l’empresa també té un altre joc anunciat. Durant els Game Awards 2019, va donar a conèixer ‘Prologue’, un projecte que encara no compta amb data llançament.

Temes:

Videojocs