Música

Jarabe de Palo llança un videoclip pòstum de Pau Donés

  • Les imatges mostren el cantant passejant per la muntanya amb el seu gos Fideos
zentauroepp53548097 barcelona  28 12 2017 concierto de jarabe de palo en luz de 200609194938

zentauroepp53548097 barcelona 28 12 2017 concierto de jarabe de palo en luz de 200609194938 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Jarabe de Palo ha publicat aquest divendres a les xarxes el videoclip de la cançó ‘Misteriosamente hoy’, amb imatges gravades durant els últims dies de vida de Pau Donés, en les quals es veu el cantant passejant per la muntanya amb el seu gos Fideos.

Abans de morir, Donés va deixar un text que feia referència a aquest videoclip i en el qual deia: «Simplement m’agradaria fer un vídeo en el qual se’m vegi amb el meu gos Fideos, junts passejant per la muntanya, jugant sobre l’herba, gaudint del cel infinit, del sol, de la natura que ens envolta, disfrutant del moment, sense pensar en res... simplement això, sense més ni més, Fideos, a mi i la muntanya... aconseguir transmetre aquesta sensació em faria feliç». Segons ha informat a Efe la discogràfica Tronco Records, els seus companys han volgut fer realitat el seu desig i li han retut un homenatge pòstum.

Segon senzill

‘Misteriosamente hoy’ és el segon senzill del disc ‘Tragas o escupes’, el primer llançament del qual va ser ‘Eso que tú me das’, en el qual apareixia amb la seva filla, a penes uns dies abans de morir.

Notícies relacionades

Aquest segon senzill és un tema optimista sobre la importància de viure i morir en pau, en el qual Donés canta a la calma, l’harmonia i l’equilibri.

Pau Donés, líder de Jarabe de Palo, va morir el 9 de juny passat als 53 anys, després d’una batalla contra el càncer, i va deixar com a llegat un últim disc, ‘Tragas o escupes’.

Temes:

Pau Donés