Club de lectura

Dibuixa el teu racó de lectura preferit i comparteix-lo amb EL PERIÓDICO

La nova iniciativa cultural pretén unir l'afició dels lectors pel dibuix a més dels llibres

20190826 110221

20190826 110221

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

L’afició per la lectura ha deixat moltes bones estones aquest any en què altres activitats d’oci estaven limitades per les mesures restrictives per evitar la propagació del coronavirus. EL PERIÓDICO DE CATALUNYA i el seu club de lectura proposen una iniciativa per recordar aquells moments compartits amb els llibres a partir de dibuixos que retraten el lloc preferit de lectura. 

La proposta, compartida per l’associació @urbansketschersbarcelona a les seves xarxes socials, pretén unir les dues aficions i obrir un espai participatiu perquè tant els qui ja dibuixen o els qui encara no s’han animat a fer-ho hi bolquin la seva creativitat. 

Sofàs, butaques al costat d’una tauleta, terrasses, bancs en un parc o racons de bar es poden haver convertit en llocs còmplices amb l’hàbit de la lectura, i així ho veurem en els diferents dibuixos que els lectors que es vulguin sumar a la proposta comparteixin en el seu ‘feed’ a través d’Instagram amb el ‘hashtag’ #MiRincóndeLecturaPreferido #El MeuRacódeLecturaPreferit 

Notícies relacionades

Alguns dels dibuixos enviats entre el 27 de novembre i el 4 de desembre seran recollits en les edicions digital i impresa d’EL PERIÓDICO en dies posteriors acompanyant informacions sobre llibres, el millor maridatge cultural. 

El Club de Lectura de EL PERIÓDICO pretén dinamitzar la participació dels lectors en diferents activitats relacionades amb els llibres, com la proposta de lectures recomanades en què s’obre un diàleg per intercanviar impressions i disfrutar més l’experiència.