per la quarantena britànica

Jethro Tull cancel·la el seu concert al Festival Porta Ferrada

El veterà grup britànic anava a actuar el pròxim 12 d'agost al certamen musical de Sant Feliu de Guíxols

zentauroepp26574814 icult jethro200809120506

zentauroepp26574814 icult jethro200809120506

1
Es llegeix en minuts
Efe

El veterà grup britànic Jethro Tull s’ha vist obligat a cancel·lar el seu concert del 12 d’agost al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Girona) a causa de les restriccions de quarantena imposades pel govern britànic als qui tornen d’Espanya.

«Demanem disculpes als nostres fans, però aquestes qüestions estan fora del nostre abast», ha assenyalat la banda en un comunicat, en el qual lamenta aquesta decisió.

Segons han informat els promotors del concert, el reembors de l’import de les entrades s’efectuarà automàticament a la mateixa targeta des de la qual es va fer el pagament.

Cartell renovat

Notícies relacionades

Al juny, a causa de la pandèmia de coronavirus, el Festival Porta Ferrada va haver de reprogramar el seu cartell per concentrar-lo a l’agost i va mantenir com una de les actuacions destacades les de Jethro Tull, banda de rock progressiu que es va formar a finals dels anys 60 i que encara continua en actiu, fet que el converteix en un dels grups més longeus.

No obstant, la banda liderada per Ian Anderson ha hagut de cancel·lar a última hora el seu concert al festival a causa de la quarantena imposada pel Regne Unit als viatgers que tornen d’Espanya i «a l’advertència contra els viatges».