MÚSICA URBANA

Residente presenta un nou videoclip, amb 'Hoy'

La peça compta amb la col·laboració de Leonardo Sbaraglia i Julieta Díaz

videoplayback / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’intèrpret porto-riqueny Residente (René Pérez) va estrenar aquest dijous un nou senzill i videoclip titulat ‘Hoy’, en què participen destacats actors argentins, com Leonardo Sbaraglia, Julieta Díaz, Julieta Zylberberg o Laura Cymer.

Produït per Worldjunkies i dirigit per Residente, el vídeo, protagonitzat per Karent Hinestroza i Min Ko, reflecteix el poder d’atracció entre una dona i un home que es troben en un bar, amb impactants coreografies i efectes especials.

Residente torna amb el seu estil particular, una música vibrant i enganxosa, per presentar ‘Hoy’, una cançó que, segons la discogràfica, realça, amb metàfores i simbolismes, la relació i la connexió complementària entre dues persones a través de la sensualitat i sexualitat, afirma.

Triomf a Youtube

El seu anterior senzill ‘René’ va tenir un impacte global només 24 hores després del seu llançament, convertint-se en número u en tendència als Estats Units i en tot el món a Youtube.

El vídeo musical ha superat els 116 milions de visualitzacions des del dia del seu llançament, el febrer d’aquest any, i ha arribat al número 1 a la plataforma de vídeos dels Estats Units, l’Argentina, Bolívia, Colòmbia, Costa Rica, la República Dominicana, l’Equador, Guatemala, Hondures, Mèxic, Nicaragua, el Panamà, el Perú, Puerto Rico, el Paraguai, El Salvador i l’Uruguai.

Col·laboració amb Bad Bunny

Notícies relacionades

A través de les seves xarxes socials, Residente s’ha guanyat el recolzament i l’admiració de companys de professió i amics com: Bad Bunny, Camila Cabello, Rosalía, Shakira, Karol G, Kany García, Alejandro Sanz i altres.

Actualment, Residente està treballant en el seu segon àlbum en solitari, que sortirà aquest any. També va treure el senzill ‘Pecador’ del seu segon àlbum en solitari, que arriba després de l’èxit del seu enèrgic dembow/reggaeton ‘Bellacoso’, amb Bad Bunny.