Els Manolos canten el seu nou 'Amigos para siempre' al terrat de la Vall d'Hebron | VÍDEO

El grup de rumba catalana ha interpretat la versió com a homenatge al personal sanitari

los manolos / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El grup de rumba catalana Los Manolos han fet aquest dijous un concert al terrat de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona per homenatjar el personal sanitari per Sant Jordi, i ha tocat la nova versió d’‘Amigos para siempre’, que van publicar a les xarxes la setmana passada, adaptant-ne la lletra per agrair-los la seva tasca contra el coronavirus.

Segons han declarat els membres del grup als periodistes, la iniciativa va sorgir després de fer pública la cançó versionada, quan la direcció els va proposar pujar a cantar al seu terrat per als que estan «en primera línia, al peu del canó», i ho han fet a les vuit de la tarda, moment en què la ciutadania els homenatja cada dia.

Com a públic, han tingut membres del personal mèdic del centre: «Ha sigut espectacular, molt emotiu. Perquè a més, érem aquí tipus els Beatles U2, en un terrat. Espectacular, perquè veus el personal sanitari aplaudint des de les finestres, al parc de sota... És molt emotiu».

Celebrar la solidaritat

Notícies relacionades

Asseguren que mai havien imaginat tocar en un terrat com el del centre hospitalari, i més en una data com l’actual, la diada de Sant Jordi: «No hem pogut celebrar altres coses, però hem celebrat una cosa molt més important, com la dedicació, la solidaritat; valors molt més eterns que d’altres que estem cultivant cada dia».

«És un triple orgull que una de les nostres cançons pugui ser emotiva per a la gent, que puguem donar recolzament al personal sanitari que ho està donant tot i que ens fa pensar que hi ha moltes coses per canviar en aquesta vida, i potser això ens fa reflexionar», han comentat.