OCI A CASA

Què podem fer a casa en el confinament pel coronavirus:: Agenda 26 de març

zentauroepp52923323 gente200325173638

zentauroepp52923323 gente200325173638

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Aquest dijous començarem el dia escoltant un nou fragment de #SantJordiEncadenado, una història original creada per autors de la talla de Susana Rodríguez Lezaun, Silvia Tarragó i Alfred Picó, entre d’altres. Després descobrirem les notes de la música de les Terres de l’Ebre, en el marc del festival Monstres de l’Ebre.

Per augmentar els nivells de benestar i reduir l’estrès, AMTH Barcelona et convida a una sessió de ‘mindfulness’.  I continuarem disfrutant veient ‘La consagració de la primavera’, del compositor i director rus Ígor Stravinsky, que emet aquesta tarda el Teatre del Liceu.

Amb l’objectiu de compartir una activitat familiar durant diversos dies, l’escriptora i contacontes Beatriz Montero publica aquest dijous un vídeo amb ‘Los mejores cuentos infantiles’, un total de 18 relats. I per als melòmans de la casa, la Filharmònica de Berlín ofereix el seu concert digital ‘Hall’.

 

11.30 HORES

Sandra Bruna, agència literària, puja diàriament a les seves xarxes socials (Instagram TV i Twitter) un fragment nou de #SantJordiEncadenado, una història original creada pels seus autors. Aquest dijous, Paz Castelló, autora de ‘La llave 104’, llegirà el seguiment d’aquest relat inèdit protagonitzat pel cavaller Sant Jordi.

12.00 HORES

AMTH Barcelona (Associació Mediterrània de Teràpies Holístiques), un centre especialitzat en meditació, ioga, ‘mindfulness’, recàrregues energètiques i tallers de creixement i desenvolupament personal, ofereix una sessió de 15 minuts d’estiraments conscients, que impartirà Carla Hernando. Per participar-hi, pots accedir a l’Instagram Live @amthbarcelona.

13.00 HORES

Els músics de Terres de l’Ebre regalen microconcerts durant el confinament en el festival Monstres de l’Ebre. Tots els dies feiners, a través d’Instagram TV, es retransmetrà una breu actuació que un grup o cantant haurà gravat a casa seva. La iniciativa, que compta amb 15 artistes, s’allargarà com a mínim tres setmanes, però el cartell és obert i continuaran arribant propostes.

17.00 HORES

El Gran Teatre del Liceu habilita un extens contingut audiovisual amb alguns dels èxits de les últimes temporades sota el lema de #ElLiceuaCasa. Aquest dijous presenta ‘La consagració de la primavera’, una obra del compositor rus Ígor Stravinsky.

 19.00 HORES

Notícies relacionades

L’escriptora i comptacontes Beatriz Montero publica aquesta tarda un vídeo amb ‘Los mejores cuentos infantiles’. Entre aquests destaquen títols com ‘Madrechillona’, ‘Los cocodrilos no se cepillan los dientes’ i ‘Mi papá’, d’Anthony Browne. Més informació a www.beatriz@beatrizmontero.

21.30 HORES

Ja sigui per televisió, ordinador o tauleta, la Filharmònica de Berlín visita amb la seva música les llars dels melòmans que són a casa. Aquest dijous ofereix el seu digital concert ‘Hall’. L’usuari pot registrar-se amb la paraula BERLINPHIL, cosa que el permetrà accedir gratuïtament a tots els concerts i documentals de l’arxiu durant un període de 30 dies.