11 d’ag 2020

Anar al contingut

OCI A CASA

Què podem fer a casa en el confinament pel coronavirus:: Agenda 26 de març

Mireya Roca

Què podem fer a casa en el confinament pel coronavirus:: Agenda 26 de març

Aquest dijous començarem el dia escoltant un nou fragment de #SantJordiEncadenado, una història original creada per autors de la talla de Susana Rodríguez Lezaun, Silvia Tarragó i Alfred Picó, entre d’altres. Després descobrirem les notes de la música de les Terres de l’Ebre, en el marc del festival Monstres de l’Ebre.
Per augmentar els nivells de benestar i reduir l’estrès, AMTH Barcelona et convida a una sessió de ‘mindfulness’.  I continuarem disfrutant veient ‘La consagració de la primavera’, del compositor i director rus Ígor Stravinsky, que emet aquesta tarda el Teatre del Liceu.

Amb l’objectiu de compartir una activitat familiar durant diversos dies, l’escriptora i contacontes Beatriz Montero publica aquest dijous un vídeo amb ‘Los mejores cuentos infantiles’, un total de 18 relats. I per als melòmans de la casa, la Filharmònica de Berlín ofereix el seu concert digital ‘Hall’.
 

11.30 HORES

Sandra Bruna, agència literària, puja diàriament a les seves xarxes socials (Instagram TV i Twitter) un fragment nou de #SantJordiEncadenado, una història original creada pels seus autors. Aquest dijous, Paz Castelló, autora de ‘La llave 104’, llegirà el seguiment d’aquest relat inèdit protagonitzat pel cavaller Sant Jordi.

¡Inaugurem #SantJordiEncadenado! ���� A partir d’avui podràs disfrutar cada matí d’un nou fragment d’una història original creada pels nostres autors. ¿Com afrontaria el cavaller Sant Jordi la situació actual? ¡Descobreix-ho en el nostre Instagram! #santjordi #relato #literaryagent #sandrabruna

Una publicació compartida de  Representació Escriptors (@sandra_bruna_agencia_literaria) el 

12.00 HORES

AMTH Barcelona (Associació Mediterrània de Teràpies Holístiques), un centre especialitzat en meditació, ioga, ‘mindfulness’, recàrregues energètiques i tallers de creixement i desenvolupament personal, ofereix una sessió de 15 minuts d’estiraments conscients, que impartirà Carla Hernando. Per participar-hi, pots accedir a l’Instagram Live @amthbarcelona.

13.00 HORES

Els músics de Terres de l’Ebre regalen microconcerts durant el confinament en el festival Monstres de l’Ebre. Tots els dies feiners, a través d’Instagram TV, es retransmetrà una breu actuació que un grup o cantant haurà gravat a casa seva. La iniciativa, que compta amb 15 artistes, s’allargarà com a mínim tres setmanes, però el cartell és obert i continuaran arribant propostes.

17.00 HORES

El Gran Teatre del Liceu habilita un extens contingut audiovisual amb alguns dels èxits de les últimes temporades sota el lema de #ElLiceuaCasa. Aquest dijous presenta ‘La consagració de la primavera’, una obra del compositor rus Ígor Stravinsky.

 19.00 HORES

L’escriptora i comptacontes Beatriz Montero publica aquesta tarda un vídeo amb ‘Los mejores cuentos infantiles’. Entre aquests destaquen títols com ‘Madrechillona’, ‘Los cocodrilos no se cepillan los dientes’ i ‘Mi papá’, d’Anthony Browne. Més informació a www.beatriz@beatrizmontero.

21.30 HORES

Ja sigui per televisió, ordinador o tauleta, la Filharmònica de Berlín visita amb la seva música les llars dels melòmans que són a casa. Aquest dijous ofereix el seu digital concert ‘Hall’. L’usuari pot registrar-se amb la paraula BERLINPHIL, cosa que el permetrà accedir gratuïtament a tots els concerts i documentals de l’arxiu durant un període de 30 dies.