OCI A CASA

Què podeu fer a casa durant la quarantena pel coronavirus: agenda del 24 de març

zentauroepp31280702 gente200323194823

zentauroepp31280702 gente200323194823

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Magali Dalix, l’entrenadora física i mental d’‘Operación Triunfo’, et proposa posar-te en forma amb la seva sessió matinal d’entrenament. Després d’una dutxa tonificant, arriba el moment de visitar virtualment el Museu del Prado, que et convida a contemplar durant una hora les obres de la seva extensa i valuosa col·lecció.

Al migdia, pots seure amb els més petits de la casa i escoltar un conte infantil de la mà de l’actor i escriptor David Acera. 

Per fer una assossegada digestió, res millor que escoltar un concert de guitarra flamenca. I després, per acabar la jornada, el Gran Teatre del Liceu ofereix la possibilitat de veure la majestuosa òpera de ‘La Bohème’.

9.30 HORES

Magali Dalix, la mediàtica entrenadora dels concursants d’‘Operación Triunfo’ en l’edició del 2017, retransmet una sessió d’entrenament, a través de #ConMagaliEnCasa, per als que vulguin començar el dia fent exercici. 

10.00 HORES

El Museu del Prado llança la iniciativa #Pradocontigo. Es tracta de vídeos en directe que es poden veure en el seu compte d’Instagram @MuseoPrado, en els quals presenten durant una hora, obres de la seva àmplia col·lecció. Així mateix, pots accedir també a Instagram TV, ja que els vídeos quedaran penjats a la xarxa per al gaudi de tothom.

Vegeu aquesta publicació a InstagramVídeo en directe en la #sala43 del #museodelprado sobre la pintura sobre pedra de TizianoUna publicació compartida de  Museu Nacional del Prado (@museoprado) el 20 febr, 2020 a les 03:34 PST

12.30 HORES

L’escriptor i actor David Acera inaugura un canal en què llegeix contes infantils per a tota la família. ‘Cuentos domiciliarios para jugar en familia diariamente’ compta amb un gran repertori, que inclou des de relats propis a narracions clàssiques. Es pot escoltar a www.faceboojk.com/ cuentos.cuento.

19.00 HORES

El Festival Esperanzah, del Prat de Llobregat, que s’ha aliat amb el cicle En-Can-Ta-Dos, ofereix aquest dimarts un concert de guitarra flamenca de l’artista francesa Isabelle Laudenbach, que durant deu anys va formar part del grup flamenc ‘Las Migas’.

20.15 HORES

Notícies relacionades

A través de les xarxes, la web del Gran Teatre del Liceu i #elliceuacasa, pots veure aquest dimarts l’obra ‘La Bohème’ (2017-Teatro Real), una òpera en quatre actes amb música de Giacomo Puccini.