OCI A CASA

Què podeu fer a casa durant la quarantena pel coronavirus: Agenda del 21 i 22 de març

zentauroepp52809195 gente200320172245

zentauroepp52809195 gente200320172245 / NEIL HALL

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Els amants del ciclisme podran ‘pedalar’ aquest dissabte la Milà-Sanremo des del sofà de casa seva. Els més interessats per la cultura, poden visitar de forma virtual els tresors del British Museum i endinsar-se a les seves galeries d’art. Els més espirituals triaran celebrar l’arribada de la primavera amb una sessió de meditació i un concert de mantres. 

Per disfrutar d’una proposta en família, Circo Raluy brinda aquest diumenge un espectacle innovador. Per a tots aquells que no porten bé el confinament, en el marc del Festival Esperanzah, el psicòleg David González donarà les claus per suportar del la millor forma aquesta situació. I ja per acabar, tant dissabte com diumenge, ens podrem relaxar amb un miniconcert de piano.

11.00 HORES

Aquest dissabte comença una edició de la Milà-Sanremo especial, que es pot seguir des de #iopedalodacasa. A Itàlia han ideat una experiència virtual en la qual es podrà ‘rodar’ pel traçat de l’edició de 2020 fins a les 18.00 hores de la tarda, estaran actius. Es mostraran els últims trams de la Riviera de Ligúria, els decisius últims quilòmetres de la Classicissima partint des d’Alassio, passant per Cipressa i Poggio fins a la històrica arribada de via Roma.

13.00 HORES

Des de la seva web, el British Museum proposa aquest cap de setmana una visita virtual que es pot realitzar per col·leccions dels seus objectes, que estan dividisos per temàtiques i per zones geogràfiques. Una altra opció és seguir la configuració de les galeries i sales del museu, explorant cada una de les peces amb la seva respectiva explicació.

16.45 HORES

Per celebrar l’equinocci de primavera, aquest dissabte a l’Instagram Live de @mireiacanalda es pot contemplar un ritual ‘online’ que comença amb una meditació, i una hora després, a les 18.00 es realitzaran les 108 salutacions al sol. Per acabar, s’oferirà un concert de mantres en el qual cantaran en família.

17.00 HORES

L’històric Circ Raluy ofereix per a tota la família un espectacle en el qual no faltarà màgia, acrobàcies, dansa i equlibrismes. Els intersats a no perdre’s aquesta actuació en directe de #elCircArribaACasa, han de connectar-se a les seves xarxes socials: @raluy_circ i el seu Facebook: Circ Històric Raluy.

19.00 HORES

Notícies relacionades

El Festival Esperanzah, del Prat de Llobregat, que s’ha aliat amb el cicle En-Can-Ta-Dos ofereix una conferència sota el títol de ‘Recursos psicològics i gestió emocional per a temps de confinament i recolliment’, a càrrec del psicòleg  David Gónzalez.

20.30 HORES

El pianista Ignasi Cambra ofereix diàriament un petit concert en directe des del seu Instagram Live. Es pot seguir a @ignasi.cambra.