'Misión Imposible 7' suspèn el rodatge a Venècia pel coronavirus

Els plans de Paramount per a la nova entrega protagonitzada per Tom Cruise incloïen tres setmanes de gravació a la ciutat dels canals

zentauroepp44425381 icult pelicula mision imposible fallout tom cruise as ethan 200224223647

zentauroepp44425381 icult pelicula mision imposible fallout tom cruise as ethan 200224223647 / Photo Credit Paramount Pictures

1
Es llegeix en minuts
Efe

El rodatge a Venècia de la pel·lícula ’Misión Imposible 7’, la nova entrega de la saga protagonitzada per Tom Cruise, ha sigut suspès per l’expansió del coronavirus a Itàlia, segons ha informat aquest dilluns el mitjà especialitzat ‘Deadline’.

Luca Zaia, el president de la regió italiana del Vèneto on es troba la ciutat dels canals, ha assenyalat el diumenge que, d’acord amb el ministre de Sanitat, Roberto Speranza, «s’han cancel·lat tots els esdeveniments públics i privats i s’ha disposat el tancament d’escoles i museus fins a l’1 de març, inclòs el Carnaval de Venècia».

Tres setmanes de gravació

’Deadline’ ha confirmat que el rodatge de la setena entrega de la saga també s’ha vist afectat per aquesta mesura. Els plans de Paramount per a aquesta nova cinta incloïen tres setmanes de gravació a Venècia, que ara queden en l’aire fins que s’aclareixi i solucioni la crisi del coronavirus.

Notícies relacionades

Malgrat que el diari britànic ’Daily Mail’ havia assegurat que Tom Cruise s’havia hagut d’allotjar de forma indefinida en un hotel de cinc estrelles a Venècia per l’expansió del coronavirus, ’Deadline’ ha negat aquesta informació i ha assegurat que l’actor no havia arribat a Itàlia quan es va suspendre el rodatge.

A ‘Misión Imposible 7’ participaran, juntament amb Tom Cruise, els actors Rebecca Ferguson, Nicholas Hoult, Vanessa Kirby i Simon Pegg.

Temes:

Coronavirus