dol

Pop Smoke, promesa del rap, assassinat a casa seva

L'artista nord-americà, de 20 anys, ha sigut tirotejat per uns atracadors al seu domicili de Los Angeles, segons informa 'TMZ'

zentauroepp52373486 files  in this file photo taken on november 9  2019 us rappe200220094333

zentauroepp52373486 files in this file photo taken on november 9 2019 us rappe200220094333 / SUZANNE CORDEIRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’artista nord-americà Pop Smoke, una de les promeses amb més present del rap, ha sigut assassinat aquest dimecres a casa seva, segons ha informat el portal ‘TMZ’. El raper, de 20 anys, ha sigut tirotejat per dos individus que han assaltat el seu domicili a Hollywood Hills, a Los Angeles (EUA). Tot i que no es descarta cap hipòtesi, l’esmentat mitjà exposa que les primeres investigacions policials apunten que el mòbil dels assassins era el robatori a la vivenda.

‘TMZ’ indica que dos homes emmascarats, encara sense identificar, van irrompre al domicili de l’artista de Brooklyn (Nova York) a les 4.30 de la matinada hora local. Els assaltants haurien colpejat i disparat múltiples vegades a Pop Smoke. L’artista, greument ferit, ha sigut traslladat en ambulància fins a un hospital a West Hollywwod, on finalment ha mort

La notícia ha commogut el món de la música, que lamenta una altra mort violenta més als EUA (Nipsey Hussle, XXXTentación..). Pop Smoke tenia diverses dates de concert confirmades a Europa aquest any. Una, en l’edició del festival Rolling Loud a Portugal, que ha tuitejat en anglès: «RIP Pop Smoke. No pots dir Pop i oblidar l’Smoke».

Notícies relacionades

Pop Smoke, de mare jamaicana i pare panameny, va néixer Bashar Barakah Jackson. Va publicar el seu àlbum de debut el juny passat, ‘Meet the whoo’. Aquest treball i, sobretot, el tema ‘Welcome to the party’ van multiplicar la seva popularitat. La cançó va tenir dos celebrats ‘remix’ realitzats per Nicki Minaj i Skepta.

Aquest mateix mes el raper de Brooklyn va llançar la seva última ‘mixtape’, ’Meet the whoo 2’, segona part del seu àlbum de debut. A més, recentment també havia participat en una col·laboració sonada amb Travis Scott‘GATTI’, inclosa en el seu últim àlbum, ‘Jackboys’.