Premis Oscars

Els divertits mems que va provocar l'aparició d'Eminem en els premis Oscars

Eminem va pujar a l'escenari dels Oscars per fer una actuació sorpresa a la gran gala del cine amb la seva cançó 'Lose yourself'

eminem / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’aparició d’Eminem  als premis Oscars va ser sorprenent i a la vegada una injecció de nostàlgia. Primer, perquè la seva participació no havia sigut anunciada prèviament per l’Acadèmia de Hollywood dins de les actuacions per a la 92a edició dels Oscars i segon, perquè va ser com una revenja per a ell.

Eminem va cantar ‘Lose yourself’, banda sonora de la pel·lícula ‘8 Miles’, amb què va guanyar una estatueta el 2003. En aquesta oportunitat el raper no va assistir a l’esdeveniment, ja que creia que no guanyaria.

Doncs bé, les xarxes socials no van passar per alt la seva perfomance, la seva prominent barba i els seus quilos de més. Per això li van dedicar enginyosos i divertits mems generacionals. Aquí en tenim alguns

Notícies relacionades

Eminem va actuar amb una orquestra de suport i va rebre al final una gran ovació per part del públic. 

Elton John, Cynthia Erivo, Idina Menzel –amb Carmen Sarahí-, Randy Newman i Janelle Monáe formaven part del programa musical previst per a una gala a què posarà la guinda Billie Eilish, la sensació del moment i flamant guanyadora dels últims Grammy.

Temes:

Oscars