GALA OSCARS

¿Qui entregaran els Oscar 2020?

Penélope Cruz serà una de les actrius que donarà una de les estatuetes

oscar

oscar

2
Es llegeix en minuts

Compte enrere per a la gala dels Oscar 2020. En unes hores començarà una de les cites més esperades per als amants del setè art. Durant els últims dies, l’Acadèmia de Cine de Hollywood ha anat revelant detalls de la cerimònia i avançant els noms dels actors i actrius que donaran la preuada estatueta als guanyadors. Si al seu moment es va publicar que Penélope Cruz serà l’encarregada d’entregar l’Oscar a millor pel·lícula de parla no anglesa, categoria en la qual està nominat Pedro Almodóvar, en les últimes hores s’han afegit els noms de Gal Gadot i Timothée Chalamet. [Consulta l’hora i on veure a la TV la gala dels Oscars 2020]

Els intèrprets se sumen així a Julia Louis-Dreyfus, Lin-Manuel Miranda, Anthony Ramos i Mark Ruffalo, que són alguns dels actors que també pujaran a l’escenari per entregar premis a la gala d’avui al Dolby Theatre de Los Angeles (EUA). A ells, s’afegeixen altres celebritats com Zazie Beetz, Will Ferrell, Mindy Kaling, Kelly Marie Tran i Kristen Wiig.

«Estem entusiasmats de donar-los la benvinguda. Cada un aporta la seva pròpia energia i atractiu únics a la nostra audiència», han afirmat els productors de la cerimònia dels Oscar, Lynette Howell Taylor i Stephanie Allain, a través d’un comunicat.

A més, fonts de l’organització citades per ‘The Hollywood Reporter’ han indicat que l’Acadèmia planeja retre homenatge al mort Kobe Bryant durant la cerimònia, després que al tradicional dinar de nominats es guardés un minut de silenci per l’exjugador de bàsquet que va guanyar un Oscar el 2018 com a productor d’un curt.

L’Acadèmia també ha informat que els guanyadors dels Oscar de l’any passat, Rami Malek, Olivia Colman, Mahershala Ali i Regina Kings, participaran en la gala. «Ens agrada comptar amb els actors guanyadors de l’any anterior sobre l’escenari per celebrar els assoliments dels seus companys, i estem molt contents de donar la benvinguda a aquests quatre grans talents», han comentat Taylor i Allain.

Sense mestre de cerimònia als Oscar 2020

Notícies relacionades

Per segon any consecutiu, l’edició de 2020 dels Premis Oscar no comptarà amb mestre de cerimònies, com ha confirmat Karen Burke, presidenta d’ABC, la cadena de televisió que els organitza i transmet als EUA. L’executiva ha explicat que la gala sense un conductor principal «va funcionar l’any passat», per la qual cosa s’ha acordat mantenir aquest format. El 2019, l’Acadèmia de Hollywood va decidir eliminar la figura del presentador després que l’elegit per fer-ho en aquesta edició, l’humorista Kevin Hart, renunciés arran d’una controvèrsia per comentaris homòfobs que havia publicat a Twitter anys enrere.

Feia 30 anys que no se celebraven uns Oscar sense presentador, però la crítica va veure amb bons ulls el transcurs de la cerimònia de 2019 i, ara, altres cerimònies de premis, com els televisius Emmy, han optat per seguir el mateix format.

Temes:

Oscars Cine