GUARDONS

Oscars 2020: data, horari i on veure la gala per TV

La cerimònia d'entrega dels premis de l'Acadèmia de Cine dels EUA tindrà lloc al teatre Dolby a Los Angeles

premios-oscar

premios-oscar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La gala d’entrega dels premis Oscar 2020 tindrà lloc al teatre Dolby de Los Angeles la matinada del diumenge 9 al dilluns 10 de febrer. La cerimònia començarà a les 2.00 de la matinada del dilluns 10, hora espanyola (17.00 hores del diumenge 9 a Los Angeles).

L’edició número 92 dels premis de Hollywood no tindrà presentador que guiï l’esdeveniment, igual com l’any passat en els Oscars 2019. A més, aquest any s’ha avançat la celebració de la gala, ja que el passat es va celebrar el 24 de febrer. 

Notícies relacionades

L’Acadèmia d’Arts i Ciències Cinematogràfiques dels EUA a Hollywood (Los Angeles) entregarà els premis als guanyadors. Entre els favorits a l’Oscar hi ha les pel·lícules ‘El irlandés’, ‘Joker’, ‘1917’ i ‘Érase una vez en Hollywood’. En la categoria de millor pel·lícula de parla no anglesa està nominada l’espanyola ‘Dolor y gloria’ de Pedro Almodóvar.

La gala, a Movistar Plus

La nit del cine més popular es podrà disfrutar als canals Movistar Estrenos i #0 de la plataforma de TV Movistar Plus. L’alfombra vermella i la gala d’entrega es podran veure, en exclusiva, a Movistar Estrenos. A més, aquest canal oferirà el mateix dilluns 10 el resum amb els millors moments de la cerimònia.