ARTISTA PROBLEMÀTIC

Detenen a Miami el raper DaBaby per agressió després d'una discussió per diners

El músic s'enfronta a càrrecs penals després de protagonitzar una baralla per no estar d'acord amb el pagament d'una actuació

FILE-In this June 23, 2019 file photo, DaBaby performs Sugar at the BET Awards, at the Microsoft Theater in Los Angeles. The Grammy-nominated rapper was arrested on a battery charge in Miami on Thursday night Jan. 2, 2020, and is being held on an arrest warrant out of Texas, according to court records. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

FILE-In this June 23, 2019 file photo, DaBaby performs Sugar at the BET Awards, at the Microsoft Theater in Los Angeles. The Grammy-nominated rapper was arrested on a battery charge in Miami on Thursday night Jan. 2, 2020, and is being held on an arrest warrant out of Texas, according to court records. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File) / Chris Pizzello (Chris Pizzello/Invision/AP)

1
Es llegeix en minuts
EFE

El raper nord-americà DaBaby ha sigut arrestat a Miami i s’enfronta a càrrecs d’agressió després de protagonitzar una baralla per desacords sobre el pagament per una presentació prevista per a dijous a la nit en un club nocturn de Miami, segons els arxius judicials.

El raper, que també ha estat involucrat recentment en fets criminals a Carolina del Nord i Texas, està acusatd’agredir els encarregats de pagar-li després de considerar que faltaven 10.000 dòlars (uns 8.960 euros) d’un avançament de 20.000 dòlars (gairebé 18.000 euros) que li volien fer per l’actuació.

El comunicat policial assenyala que el cantant, de 27 anys –i el veritable nom del qual és Jonathan Kirk–, i el seu personal van colpejar els encarregats d’entregar-li el pagament i els van robar 80 dòlars (70 euros), un mòbil i una targeta de crèdit dijous a la nit .

DaBaby, conegut pel senzill ‘Suge’, es volia presentar al Cafè Iguana Pines dins d’un contracte per un total de 30.000 dòlars (27.000 euros). Segons la policia, la baralla va començar després que el promotor i un altre home anessin a un hotel on s’allotjava el raper i suposadament li van donar 20.000 dòlars, tot i que només hi havia la meitat d’aquesta suma, segons el músic.

Cops a la cara

L’informe policial assenyala que DaBaby va colpejar un dels homes a la cara i que després, juntament amb el seu personal, va atacar el promotor musical i el va desposseir de les seves pertinences.

Notícies relacionades

Autoritats del sud de Florida han informat que el raper s’ha presentat en el tribunal aquest divendres i se li ha ordenat estar sense fiança fins que es resolgui una ordre de detenció activa a Texas, sense detallar-ne els motius.

La setmana passada DaBaby també va ser arrestat a Charlotte (Carolina del Nord), per possessió de marihuana després d’una presentació, però el raper ha al·legat que la policia l’assetja cada que es presenta en aquest estat, segons el portal d’entreteniment TMZ.