INSEGURETAT

Vanessa Paradis cancel·la les seves actuacions a Espanya per «les tensions» a Barcelona

L'artista francesa havia d'actuar a Madrid i la capital catalana aquest dilluns i aquest dimarts, respectivament

fimedio33957016 can01 cannes  francia  19 05 2016    la actriz fra160520133239

fimedio33957016 can01 cannes francia 19 05 2016 la actriz fra160520133239 / IAN LANGSDON

1
Es llegeix en minuts

L’artista francesa Vanessa Paradis ha ajornat els seus concerts a Espanya, previstos per a aquest dilluns i dimarts a Madrid i Barcelona, per «les tensions i bloquejos» a la capital catalana. Així ho indica la promotora Auguri Productions en un comunicat en el qual s’anuncia «amb gran pena» aquesta decisió davant de «la impossibilitat de garantir la bona organització del concert, així com la seguretat dels equips de producció i del públic a la ciutat catalana».

En concret estava previst que Paradis actués aquest dilluns per primera vegada a Madrid, al Teatre Nuevo Apolo, i dimarts a la sala Barts de Barcelona. «Per motius d’organització i producció, la gira en la seva totalitat es veu afectada i queden ajornats sense data definida» els dos compromisos, indica la missiva de l’empresa.

Es pot destacar referent a això que ni l’agència de comunicació de la gira ni el Teatre Nuevo Apolo de la capital espanyola «es fan responsables de les declaracions ni motius que ofereix Auguri Productions».

Notícies relacionades

La de la francesa no és la primera actuació suspesa en els últims dies pels successos registrats a Barcelona. Almenys s’han cancel·lat les actuacions de Cánovas, Adolfo i Guzmán Cánovas, Adolfo i Guzmándijous passat a la sala Vivaldi, de Barcelona, i dissabte a la Cava Urpí, de Sabadell; la de la filla de Pablo Milanés, Haydèe Milanés, que aquest dilluns hauria d’haver actuat al Harlem Jazz Club, i la de l’artista nord-americà de hip-hop Blackbear, que s’havia d’haver presentat dissabte a la ciutat.

També l’artista va adduir que no actuaria a la sala Razzmatazz «a causa de l’actual clima de protestes a la capital catalana». En aquest cas, no obstant, sí que s’ha mantingut el concert previst per a aquest dilluns a la sala La Riviera de Madrid.

Temes:

Concerts