ENTREVISTA

José Sacristán, «tip» de Podem, afirma que està més d'acord amb Errejón que amb Iglesias

L'actor, que va posar la veu a un vídeo electoral de la formació, opina que Iglesias està "cada dia més equivocat"

Lamenta la "impossibilitat de les esquerres de posar-se d'acord" per pactar un govern

GRAFCAT6256. BARCELONA (ESPAÑA), 26/03/2019.- El actor José Sacristán, que mañana debutará en el teatro Romea con Señora de rojo sobre fondo gris, adaptación de la novela homónima de Miguel Delibes, posa para los medios gráficos antes de la rueda de prensa en la que ha afirmado que después de ponerse en la piel del protagonista, Nicolás, va a ser muy difícil dejar un hueco para otros personajes. EFE/Enric Fontcuberta

GRAFCAT6256. BARCELONA (ESPAÑA), 26/03/2019.- El actor José Sacristán, que mañana debutará en el teatro Romea con Señora de rojo sobre fondo gris, adaptación de la novela homónima de Miguel Delibes, posa para los medios gráficos antes de la rueda de prensa en la que ha afirmado que después de ponerse en la piel del protagonista, Nicolás, va a ser muy difícil dejar un hueco para otros personajes. EFE/Enric Fontcuberta / Enric Fontcuberta (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’actor José Sacristán va posar la veu al vídeo electoral amb el qual Podem es va presentar a la campanya electoral del 26-J, el 2016, però ara assegura que està "tip" de la formació i revela que està "més d’acord amb Íñigo [Errejón] que amb Pablo [Iglesias]". En una entrevista, Sacristán lamenta igualment la incapacitat de l’esquerra a l’hora de pactar una investidura: "El que està passant ara, aquesta impossibilitat de posar-se d’acord les esquerres, em sorprèn", assegura l’intèrpret de ‘Señora de rojo con fondo gris’, obra que estrenarà el 4 de setembre a Madrid.

Sacristán revela que mai havia imaginat que arribaria el moment en què no voldria tornar a posar la veu a l’anunci electoral de Podem. "I un dia passa. Això que creies que mai passaria, passa", afirma l’actor, que no entén "el que està passant", en al·lusió a la falta d’acord entre el partit de Pablo Iglesias i el PSOE per formar govern.

Notícies relacionades

Segons l’intèrpret, Pablo Iglesias està "cada dia més equivocat, no acaba d’encertar". "Sempre estic més d’acord amb Íñigo que amb Pablo. Arriba un moment en què dius ‘mira... deixa’m’ perquè, com deia el vell oncle Tomás fa 60 anys, ‘el primer va abans’ i cal fer el que cal fer".

L’actor no li entra al cap que les esquerres no pactin: "Les esquerres contra les esquerres... Aquesta impossibilitat de l’esquerra de posar-se d’acord. ¡La dreta amb la dreta i l’esquerra contra l’esquerra!, com diu el Roto en la seva vinyeta", clama. "Hi ha un component de feligresia que combrega amb totes les rodes de molí i l’esquerra cagant-la", afegeix.