CANDIDAT A 'HIT' DE L'ESTIU

El nou tema llatí de Rosalía es diu 'Yo x ti, tu x mi'

La cantant torna a apostar pels ritmes urbans i reggaetoners en aquest treball, fruit de la col·laboració amb el porto-riqueny Ozuna

La de Sant Esteve Sesrovires es presentarà a la pròxima edició dels Video Music Awards d'MTV amb tres nominacions

maana-ozuna pr- / periodico

1
Es llegeix en minuts

La cantant catalana Rosalía, que es presentarà a la pròxima edició dels Video Music Awards d’MTV amb tres nominacions, ha anunciat en les seves xarxes oficials fragments d’un nou tema, 'Yo x ti, tu x mi', que s’ha estrenat oficialment aquest dijous, uns minuts després de les 18.00 hores.

La cançó és fruit del seu treball al costat del porto-riqueny Ozuna, del qual es va declarar fan en els passats Grammy llatins. Els dos artistes han publicat als seus perfils socials un 'teaser' del vídeo del tema.

Igual com 'Amb altura' –amb J. Balvin–, Rosalía torna a apostar pels ritmes urbans i reggaetoners. En el vídeo, la de Sant Esteve Sesrovires llueix un 'look' floral. En l’escena es veu Rosalía plena de pètals al mig d’una gravació mentre fa una videotrucada amb Ozuna, en la qual els dos diuen que estan "preparats".

A l’escenari, amb Taylor Swift

Fa poques hores també s’ha anunciat que Rosalía es presentarà a la pròxima edició dels Video Music Awards d’MTV amb tres nominacions. A més, serà una de les artistes que actuaran en aquesta gran gala musical que fins al moment només havia confirmat l’aparició sobre l’escenari de Taylor Swift.

A més de les dues cantants, la llista també inclou Bad Bunny, Camila Cabello, J Balvin, Lil Nas X i Shawn Mendes.

Serà al Prudential Center de Newark, a Nova Jersey (EUA), on el 26 d’agost tindrà lloc la cerimònia, que estarà presentada per Sebastian Maniscalco i que podrà seguir-se a més de 180 països, entre els quals, Espanya, a partir de la 1 de la matinada.

Rosalía competirà en la categoria de millor artista nou, en què haurà de batre la seva amiga, la joveníssima Billie Eilish, així com en les de millor coreografia i millor vídeo llatí per la seva col·laboració amb J Balvin a 'Con altura', per la qual cosa hi ha la possibilitat que aquesta sigui la cançó que interpretin la barcelonina i el colombià.

Notícies relacionades

Entre la resta de candidats als Video Music Awards, sobresurten Taylor Swift Ariana Grande amb 10 nominacions cada una, incloent les categories estrella de millor cançó i vídeo de l’any.

La segona és candidata a erigir-se així mateix com a artista de l’any, categoria disputada amb Cardi B, Halsey, Jonas Brothers, Shawn Mendes i l’esmentada Billie Eilish, un huracà que amb només un any en la gran indústria ha aconseguit nou nominacions.