COMUNICAT

Plácido Domingo es defensa: "Les regles per les quals som mesurats avui són molt diferents del que eren en el passat"

El tenor surt al pas de les acusacions d'assetjament sexual i destaca que les víctimes no s'han identificat

El cantant assenyala que els fets tenen "fins a 30 anys" i qualifica les seves relacions de "benvingudes i consensuades"

zentauroepp49428005 plcido domingo190813121149

zentauroepp49428005 plcido domingo190813121149 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tenor espanyol Plácido Domingo ha sortit al pas de les acusacions d’assetjament sexual per part de vuit cantants i nou ballarines a través d’un comunicat enviat a l’agència Associated Press (AP), que ha destapat el cas.

En el comunicat, Domingo sosté que "les acusacions d’aquests individus no identificats que daten de fins a 30 anys són profundament preocupants i, com espresenta, inexactes. Tot i així, és dolorós escoltar que pot haver molestat algú o haver-los fet sentir incòmodes, no importa quant temps faci, malgrat les meves millors intencions. Creia que totes les meves interaccions i relacions sempre eren benvingudes i consensuades".

Notícies relacionades

"Les persones que em coneixen o que han treballat amb mi –afegeix el cantant– saben queno soc algú que intencionalment faria mal, ofendria o avergonyiria ningú."

"No obstant, reconec que les regles i estàndards pels quals som, i hem de ser mesurats avui, són molt diferents del que eren en el passat. Tinc la sort i el privilegi d’haver tingut una carrera de més de 50 anys en l’òpera i em mantindré en els més alts estàndards."