'BOY BAND' SUD-COREANA

La nova pel·lícula dels ídols del K-pop BTS arriba a Catalunya

Entre el 7 i l'11 d'agost, sales de cine de 16 ciutats catalanes projectaran 'Bring the soul', la tercera producció cinematogràfica de la banda

zentauroepp49349185 icult catalunya acoge el estreno de la  ltima pel cula de bt190806175143

zentauroepp49349185 icult catalunya acoge el estreno de la ltima pel cula de bt190806175143 / GOINGMERRY12HO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El fenomen mundial del K-pop aterra a les sales de cine catalanes. A partir d’aquest dimecres, 7 d’agost, la tercera pel·lícula de la banda sud-coreana BTS, ‘Bring the soul: the movie’, serà projectada a 16 ciutats de Catalunya fins al dia 11. Es tracta d’una producció conjunta de Big Hit Entertainment Co. Ltd. amb Camp Entertainment dirigida per Jun Soo-Park, que també es va encarregar de ‘Burn the Stage: the movie’, l’anterior film dedicat a la ‘boy band’.

La pel·lícula, de 105 minuts de durada i amb entrades a la venda al web oficial, promet una experiència única per als fans de BTS. S’hi mostra la banda en un terrat de París després de finalitzar el seu ‘tour’ europeu, ‘Love Yourself’, en el qual van realitzar 24 mediàtics concerts a 12 ciutats. Allà, els nois parlen entre ells i expliquen les seves històries personals i ambicions desconegudes, i ofereixen a l’espectador una mirada més íntima i personal dels ídols quan estan allunyats dels focus.

S’espera que, igual com l’anterior cinta (que va facturar 18,5 milions de dòlars), aquesta també es torni un superèxit. Això és a causa del gegantí impacte que ha tingut BTS en la indústria musical, que ha arribat a captivar milions de fans (un col·lectiu que s’autodenomina ARMY) amb la seva barreja heterogènia de diferents estils com ara hip-hop, heavy metal i electropop.

Notícies relacionades

A Espanya, el fenomen del K-pop també està molt estès i Catalunya és segurament el nucli que concentra més entusiastes del pop sud-coreà. Prova d’això és que un altre grup d’èxit procedent de Corea del Sud, Blackpink, ja va passar per Barcelona aquest mateix any per actuar en directe en el Palau Sant Jordi. Dona la casualitat que tant les noies d’aquesta banda com els joves ídols de BTS ocupen un lloc entre els 10 primers llocs de la llista Social 50 del portal Billboard, que té com a objectiu mesurar la popularitat dels artistes a les xarxes socials.

Els fans de BTS i els interessats a descobrir aquests ídols juvenils podran veure la seva pel·lícula en els cines d’Abrera, Badalona, Barberà del Vallès, Barcelona, Cornellà, Gavà, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Terrasa, Sitges, Girona, Tarragona, Amposta, Valls i Lleida.