'Vengadores: Endgame' supera 'Avatar' com la pel·lícula més taquillera de la història

El president de Marvel anuncia el rècord a la Comic-Con de San Diego

y2matecom---vengadores endgame trailer oficial en espaol hd svlsgzktzc0 1080p / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La pel·lícula ‘Vengadores: Endgame’ ja ha superat ‘Avatar’ i s’ha convertit en la cinta més taquillera de la història sense tenir en compte la inflació, segons ha anunciat Marvel Studios a la Comic-Con.

El president de Marvel Studios, Kevin Feige, ha revelat l’històric rècord durant la presentació de la companyia a la Comic-Con, que s’està celebrant aquests dies a San Diego (EUA).

Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Brie Larson, Chris Evans, Chadwick Boseman, Chris Pratt i Zoe Saldaña són algunes de les estrelles de Hollywood que apareixen en el repartiment d’aquesta pel·lícula.

‘Avatar’ va recaptar 2.481 milions

‘Avatar’ (2009) ostentava fins ara el rècord de la pel·lícula més taquillera de la història, sense tenir en compte la variació de preus, amb una marca de 2.788 milions de dòlars de recaptació (2.481 milions d’euros al canvi actual), segons els registres del portal especialitzat Box Office Mojo.

Marvel no ha detallat a la Comic-Con la dada específica amb què ‘Vengadores: Endgame’ ha superat la cinta de James Cameron, que durant les últimes setmanes havia sotjat ‘Avatar’ per aconseguir la plusmarca històrica. Dilluns passat, ‘Vengadores: Endgame’ dirigida pels germans Russo, portava recaptats 2.780,8 milions de dòlars (2.475 milions d’euros).

Reestrena de ‘Vengadores: Endgame’ amb escenes inèdites

La pel·lícula va tenir una reestrena fa poques setmanes amb algunes escenes inèdites per agafar un nou impuls comercial que li permetés sobrepassar ‘Avatar’.

Notícies relacionades

‘Vengadores: Endgame’ ja havia aconseguit el rècord de l’estrena de més èxit de la història gràcies als 1.224 milions de dòlars (1.090 milions d’euros) que va aconseguir en el seu llançament (inclou el cap de setmana i els dies previs de preestrenes o passades avançades).

‘Vengadores: Endgame’ va ser el film amb què Marvel Studios va culminar el seu univers cinematogràfic d’una vintena de pel·lícules de narracions entrellaçades amb personatges com Iron Man, Capità America, Spider-Man, Thor i Capitana Marvel

Temes:

Cine