Protagonitzat per actors

El videoclip d'Ed Sheeran gravat a Lleida-Alguaire supera els 25 milions de visualitzacions

'Beautiful people' es va registrar el passat 17 de juny a l'aeroport català sense la presència del cantant

El videoclip d'Ed Sheeran gravat a Lleida-Alguaire supera els 25 milions de visualitzacions
Es llegeix en minuts

ACN

Una part de l’últim videoclip publicat pel cantant britànic Ed Sheeran es va registrar a l’aeroport de Lleida-Alguaire i ja supera els 25 milions de visualitzacions a la plataforma Youtube. 'Beautiful people' es va gravar el 17 de juny i el rodatge va durar tot un dia amb un equip de gravació i producció de 90 persones, sense la presència del cantant i compositor, ja que els protagonistes del vídeo són dos actors.

Les instal·lacions lleidatanes surten els 30 primers segons del videoclip que té una durada de 3 minuts i 48 segons. Es veu la plataforma on aparquen els avions, l’àrea de facturació i l’accés a la terminal des de la carretera, tot i que la inscripció 'Aeroport Lleida-Alguaire' està substituïda per una que posa 'West Terminal'.

Notícies relacionades

El videoclip es va penjar el 28 de juny a la xarxa i promociona el nou àlbum del britànic, 'N.6 Collaborations Project', que sortirà a la venda el dia 12 de juliol.

No és la primera vegada que l’aeroport de Lleida-Alguaire és l’escenari de gravacions diverses. El 2015 el cantant i compositor balear Joan Miquel Oliver hi va gravar 'Flors de cactus'. Així mateix, altres empreses com BMW, Braun GmbH i EasyJet també han gravat anuncis a les seves instal·lacions.