DE DIBUIXANT A DIBUIXANT

Entrevista en còmic a Seth, mestre del tebeo

Pablo Ríos assisteix a l'entrevista d'EL PERIÓDICO amb l'autor canadenc i dona la seva visió en una historieta que és "una declaració d'amor"

seth portada

seth portada

1
Es llegeix en minuts
Pablo Ríos

Seth és un dels creadors més importants del còmic contemporani. Jo, no. Però bé, soc dibuixant de còmics i EL PERIÓDICO m’ha encarregat assistir-hi i donar la meva visió de l’entrevista que li ha fet. El resultat és una historieta que, crec, és una declaració d’amor", explica Pablo Ríos, autor de les vinyetes que apareixen a sota d’aquestes línies i en les quals interpreta les paraules en primera persona del mateix Seth, que ha presentat a Barcelona la seva obra mestra i més ambiciosa, 'Ventiladores Clyde' (Salamandra Graphic) després d’una gira que l’ha portat a Madrid i a Bilbao.

Pablo Ríos (Algesires, 1978), autor entre d’altres de ‘Presidente Trump’,‘Presidente Puigdemont’, ‘Nuevo Desorden Mundial’ (Sapristi) i ‘Fútbol. La novela gráfica’ (amb el guionista Santiago García), està a punt de publicar ‘El Evangelio según Santiago’, sàtira sobre Santiago Abascal, el líder de Vox. 

Temes:

Còmic