UNA HISTÒRIA SOBRE L'OCÀS D'UN CINEASTA

Arriba el tràiler de la nova pel·lícula d'Almodóvar, 'Dolor y gloria'

La nova pel·lícula del director manxec, que arribarà als cines el 22 de març, compta amb Antonio Banderas, Penélope Cruz, Leonardo Sbaraglia, Nora Navas i Julieta Serrano en un repartiment estel·lar

dolor-y-gloria-trailer-oficial-del-nuevo-film-de-almodavarmp4 / periodico

1
Es llegeix en minuts

La nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, 'Dolor y gloria', que arribarà als cines el pròxim 22 de març, ja té tràiler. Fa pocs dies la productora del director manxec, El Deseo, ja havia presentat les primeres imatges del film, que compta amb un repartiment estel·lar: Antonio Banderas, Asier Etxeandía, Penélope Cruz, Nora Navas, Leonardo Sbaraglia, Julieta Serrano, Susi Sánchez, Julián López, César Vicente i Raúl Arévalo. 

Notícies relacionades

Segons la informació de la productora, ‘Dolor y gloria’ "narra una sèrie de retrobaments de Salvador Mallo, un director de cine en el seu ocàs. Alguns són físics, d’altres, recordats: la seva infància als anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València, a la recerca de prosperitat; el primer desig; el seu primer amor adult ja a la Madrid dels 80; el dolor de la ruptura d’aquest amor quan encara estava viu i bategant; l’escriptura com a única teràpia per oblidar l’inoblidable; el descobriment primerenc del cine i el buit, l’incommensurable buit davant de la impossibilitat de continuar rodant".

La nota afegeix que la pel·lícula d’Almodóvar també parla "de la creació, de la dificultat de separar-la de la vida i de les passions que li donen sentit i esperança", ja que en la recuperació del seu passat, el personatge de Salvador "troba la necessitat urgent de narrar-lo, i, en aquesta necessitat, troba també la seva salvació".