EL GENER PASSAT

Dolores O'Riordan va morir ofegada a la banyera després d'una intoxicació etílica, segons Sky News

La cadena britànica cita fonts de la investigació sobre la mort de la cantant de The Cranberries

zentauroepp34245290 dolores180115181750

zentauroepp34245290 dolores180115181750 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

La investigació sobre la mort de la cantant de The Cranberries, Dolores O'Riordan, assenyala que va morir "ofegant-se a causa d’una intoxicació etílica", segons ha informat la cadena Sky News. La investigació ha determinat que la mort en una habitació d’hotel el gener passat "va ser un accident". La cantant va aparèixer morta a la banyera de l’habitació.

Notícies relacionades

L’anunci del resultat de la investigació s’ha produït precisament aquest dijous, quan la cantant hagués complert 47 anys.

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí a uns minuts. Si vol rebre al seu mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies pot descarregar-se les aplicacions d’EL PERIÓDICO per a Android o IOS. Per rebre cada dia en el seu correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats aelperiodico.com, doni’s d’alta als nostres butlletins informatius. També es pot subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al seu domicili, amb la qual cosa disfrutarà de tots els avantatges i descomptes de pertànyer alClub TR3SC.

Temes:

Música