icona pop

Stan Lee aconsegueix una ordre d'allunyament del seu agent per abús d'ancians

La desició considera que el magnat de Marvel Comics, de 95 anys, ha sigut «influït» i «aïllat» per Keya Morgan

stan lee

stan lee

1
Es llegeix en minuts

El magnat de Marvel Comics, Stan Lee, de 95 anys, ha aconseguit una ordre de protecció contra el seu exagent, Keya Morgan, acusat d’abús d’ancians després de fer-se càrrec dels assumptes del creador de Spider-Man, Iron Man i Hulk, entre molts altres personatges, a començaments d’aquest any.

Morgan, un col·leccionista que va establir relació amb Lee després de la mort de l’esposa d’aquest l’any passat, s’ha de mantenir almenys a 100 iardes (91,4 metres) del colós de la indústria dels superherois durant els pròxims tres anys, diu l’ordre d’allunyament. L’ordre també obliga Morgan, també conegut com a Keyrash Mazhari, a mantenir-se allunyat de la filla de Lee, Joan Celia ‘C.J.’ Lee, i el seu germà Larry Lieber.

“Stan Lee i la família Lee són feliços que el tribunal hagi considerat apropiat provar d’evitar una intrusió més gran en la vida personal i els assumptes del senyor Lee”, ha dit el seu advocat.

Figura mítica de la cultura pop gràcies a les seves creacions i cameos a cada una de les pel·lícules d’acció real de Marvel, Lee té un patrimoni d’uns 50 milions de dòlars.

Notícies relacionades

La Cort Superior de Los Angeles ha atorgat l’ordre d’allunyament partint de la denúncia que Morgan va aconseguir el control de la casa de Lee i va contractar guàrdies de seguretat amb ordres de mantenir allunyats parents de confiança, abans de traslladar-lo de la seva antiga llar a una vivenda desconeguda. A l’actuar així, al·legava la petició d’allunyament, Morgan estava “influint indegudament” i “aïllant” Lee. No obstant, un vídeo que Lee va publicar a Twitter el juny passat descrivia Morgan com el seu “únic soci i gerent comercial”. Se sospita que va poder gravar-lo sota coacció.