La pretemporada blaugrana

'Pretty women': el tuit del Barça sobre l'equip femení i Julia Roberts considerat sexista

Les xarxes socials consideren inapropiat el missatge que acompanyava a la foto de les jugadores amb l'actriu, amb qui van coincidir al Rose Bowl de Pasadena

zentauroepp44484122 julia180729131510

zentauroepp44484122 julia180729131510

1
Es llegeix en minuts

Les jugadores del’equip femení del FC Barcelona van coincidir amb l’actriu Julia Roberts a l’estadi Rose Bowl de Pasadena, on l’equip masculí d’Ernesto Valverde es va enfrontar al Tottenham en el primer partit de pretemporada. El club va compartir la imatge a través de les xarxes socials, però el text que la va acompanyar, malgrat la seva brevetat, va aixecar una altra polseguera a les xarxes socials: “Pretty women”, resava el text, en al·lusió, sí, a la pel·lícula protagonitzada per Julia Roberts i Richard Gere; però també, i allà va sorgir el problema, a les mateixes jugadores blaugrana, un qualificatiu que va ser considerat sexista i impropi a través de les xarxes.

Aquest episodi es va produir uns moments després que transcendís que l’equip femení havia viatjat als Estats Units a classe turista, mentre que l’equip masculí ho havia fet a classe ‘business’.

Molts usuaris de Twitter van criticar el text de ‘Pretty women’ dirigit a les integrants de l’equip. “No em sembla un bon tuit. Són jugadores de futbol, no models”, afirmava un usuari en resposta a un altre que apuntava que simplement era una al·lusió a Julia Roberts i la pel·lícula que la va llançar a la fama:

Notícies relacionades

En una línia similar, un altre usuari considerava que el text “és sexista. Són maques, però no pel fet de ser dones”.

Després del partit entre el Barça i el Tottenham, Julia Roberts va rebre una samarreta oficial amb el seu nom de la mà del president blaugrana, Josep Maria Bartomeu.

Temes:

Julia Roberts