MUSICA AL MARESME

Pastora Soler inaugura aquest dissabte el festival ARTS d'Estiu

Anastacia, els 'triunfitos' d'OT i Juanes són alguns dels reclams de la cita, que fins al 31 d'agost oferirà 13 concerts a Pineda de Mar

jgarcia44389547 icult pastora soler180720133202

jgarcia44389547 icult pastora soler180720133202

2
Es llegeix en minuts
Natàlia Queralt

El festival ARTS d’Estiu, que s’ha convertit en la cita artística de referència de la costa del Maresme, inaugura aquest dissabte a Pineda de Mar la seva vuitena edició amb l’actuació de la cantant sevillana Pastora Soler. Després de patir diversos episodis de pànic escènic el 2014, l’artista va tornar als escenaris fa un any per presentar el seu últim àlbum, ‘La calma’. Un treball de superació personal que repassa més de dues dècades de trajectòria d’una cantant que va començar la seva carrera musical de nena interpretant coples, va participar a Eurovisió el 2012 i no ha parat d’aconseguir èxits. El concert promet balades, flamenc i cançons amb tons de pop, entonades per una de les veus més potents del nostre país.   

Aquest any el festival amplia el nombre d’actuacions fins a 13, amb artistes com la nord-americana Anastacia (24 de juliol), que oferirà l’únic concert a Espanya de la seva gira ‘Evolution Tour Live’; l’aclamat concert d’‘Operación Triunfo’ (15 d’agost), que reunirà els 16 joves que han passat per l’Acadèmia en aquesta exitosa edició, o el colombià Juanes (6 d’agost), que presentarà el seu últim treball, ‘Mis planes son amarte’.

Anastacia / ARXIU

Sobral, Pasión Vega i Chenoa

Altres noms destacats són el portuguès Salvador Sobral (14 d’agost), flamant guanyador d’Eurovisió 2017, que presentarà el seu àlbum debut, ‘Excuse me’; la cantant malaguenya Pasión Vega (28 de juliol), que amb el seu últim treball '40 quilates’ evoca la maduresa de més de 20 anys d’experiència, i Chenoa (10 d’agost), que combinarà els seus grans èxits amb els temes del seu últim disc, ‘Soy humana’.

També es podrà disfrutar dels concerts de grups de moda de l’escena musical catalana com Els Catarres (24 d’agost) i la doble actuació de Buhos i Animal (12 d’agost), entre d’altres.

Per a tots els públics

Notícies relacionades

L’organització continua apostant per un certamen multidisciplinari orientat a tots els públics, que s’estén més enllà de la música i ofereix també espectacles de dansa i humor. L’actuació de la coreògrafa i ballarina Sara Baras (19 d’agost) és una de les més esperades i hi interpretarà ‘Sombras’, que celebra els 20 anys de la seva companyia. L’humor és una de les novetats més destacades d’aquest any amb la presència de monologuistes com David Guapo (31 d’agost), que interpretarà #quenonosfrunjanlafiesta, i el doble espectacle dels humoristes David Amor i Santi Rodríguez (17 d’agost).

El festival ARTS d’Estiu es reafirma com un dels reclams més atractius de l’estiu i, en aquesta edició, consolida l’espai de 4.500 metres quadrats estrenat l’any passat. A més, ha duplicat la superfície del Village ARTS d’Estiu, que compta amb una àmplia oferta gastronòmica de proximitat i un petit escenari on delectar-se amb actuacions en format acústic. Música, dansa, humor i gastronomia a la costa de Barcelona, ¿què més es pot demanar?