05 juny 2020

Anar al contingut

literatura

Mario Vargas Llosa, hospitalitzat després d'una caiguda al seu domicili

El Premi Nobel de Literatura no presenta fractura òssia

Europa Press

L’escriptor Mario Vargas Llosa ha sigut hospitalitzat a la clínica Ruber Juan Bravo de Madrid després de tenir aquesta matinada una caiguda al seu domicili. El Premi Nobel de Literatura no presenta fractura òssia, tot i que sí un hematoma a la zona del gluti esquerre i un lleu traumatisme cranioencefàlic que aconsella la seva permanència en observació, segons ha confirmat el centre hospitalari a través d’un comunicat.

Mario Vargas Llosa va ser sotmès, a la Clínica Ruber, a una exploració amb estudis d’imatge, radiologia i TAC al presentar un dolor intens a la zona del gluti esquerre en el moment del seu ingrés hospitalari.

La recomanació del centre mèdic madrileny és que romangui hospitalitzat per fer un seguiment i una evolució de l’hematoma, segons el comunicat firmat pel cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumalogia, Carlos Martí López-Amor, i del cap de servei de la Unitat de Cures Intensives, Mariano Villaseñor Navas .

Vargas Llosa acabava de tornar d’un viatge a l’illa de La Palma on va visitar l’Observatori del Roque de Los Muchachos, de l’Institut d’Astrofísica de les Canàries.