literatura

Mario Vargas Llosa, hospitalitzat després d'una caiguda al seu domicili

El Premi Nobel de Literatura no presenta fractura òssia

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’escriptor Mario Vargas Llosa ha sigut hospitalitzat a la clínica Ruber Juan Bravo de Madrid després de tenir aquesta matinada una caiguda al seu domicili. El Premi Nobel de Literatura no presenta fractura òssia, tot i que sí un hematoma a la zona del gluti esquerre i un lleu traumatisme cranioencefàlic que aconsella la seva permanència en observació, segons ha confirmat el centre hospitalari a través d’un comunicat.

Mario Vargas Llosa va ser sotmès, a la Clínica Ruber, a una exploració amb estudis d’imatge, radiologia i TAC al presentar un dolor intens a la zona del gluti esquerre en el moment del seu ingrés hospitalari.

Notícies relacionades

La recomanació del centre mèdic madrileny és que romangui hospitalitzat per fer un seguiment i una evolució de l’hematoma, segons el comunicat firmat pel cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumalogia, Carlos Martí López-Amor, i del cap de servei de la Unitat de Cures Intensives, Mariano Villaseñor Navas .

Vargas Llosa acabava de tornar d’un viatge a l’illa de La Palma on va visitar l’Observatori del Roque de Los Muchachos, de l’Institut d’Astrofísica de les Canàries.