L''ALL STARS' DE MARVEL

'Vengadores: Infinity War', millor estrena de l'any a Espanya

Ha recaptat 6,8 milions d'euros el seu primer cap de setmana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La pel·lícula Vengadores: Vengadores: ha aconseguit el primer cap de setmana d'estrena assolir els 6,8 milions d'euros a la taquilla espanyola i s'han convertit en la millor estrena de l'any en aquest país, segons dades de comScoreMoviesSpain.

La cinta ja havia aconseguit també ser la millor estrena de tots els temps el primer cap de setmana en cartellera recaptant un total de 630 milions de dòlars. Amb aquestes xifres, la pel·lícula dirigida pels germans Russo aconseguia baixar de la primera plaça , que va aconseguir uns guanys de 541 milions de dòlars en el seu llançament.

En l'històric rècord aconseguit per la producció de superherois de Marvel cal tenir en compte que no s'estrenarà a la Xina fins al proper 11 de maig, on engrossirà fins i tot més els seus beneficis.

Notícies relacionades

Tornant a Espanya, en segon lloc se situa la pel·lícula de Xavier Fesser, , amb 1,6 milions d'euros recaptats a la taquilla espanyola al llarg de la setmana, després de convertir-se la setmana passada en la cinta espanyola més vista de l'any.

, amb 0,4 milions d'euros, , amb 0,3 milions d'euros i la cinta familiar , amb 0,2 milions d'euros, tanquen aquesta classificació taquillera a Espanya.

Temes:

Superherois Cine