TORNEN ELS 90

Les Spice Girls es reuneixen i anuncien que tornaran a treballar juntes

Les cinc integrants del grup publiquen fotos i vídeos del seu retrobament

spice-girls

spice-girls

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tornen els 90. Les Spice Girls, un dels grups que van marcar amb cançons com Wannabe tota una generació, tornaran a treballar juntes. I, de fet, el primer contacte de totes les integrants ja ha tingut lloc, segons han donat a conèixer les seves pròpies integrants.

Hi havia hagut diversos intents de retrobament, però sempre amb alguna de les integrants sense assistir a la cita. Ara, per fi per als fans, les cinc artistes (Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel C, Mel B Geri Halliwell -ara es diu Horner després de casar-se) s'han tornat a reunir, i elles mateixes han publicat les fotos, i fins i tot un vídeo, als seus comptes d'Instagram.

Notícies relacionades

Però a més de la instantània, la notícia bomba era una altra. Després de reunir-se, van publicar un comunicat conjunt en què anunciaven una mena de tornada: "Hem disfrutat d'una meravellosa tarda posant-nos al dia i recordant els increïbles moments que hem passat juntes. Sempre ens hem sentit molt afalagades per l'interès que hi ha a tot el món per les Spice Girls. Ara és el moment adequat per explorar noves i increïbles oportunitats juntes. Totes estem d'acord que hi ha moltes emocionants possibilitats que una vegada més inclouen l'essència original de Spice Girls, mentre reforcem el nostre missatge d'apoderament de les dones per a futures generacions.

¿Hi haurà nou disc? ¿Noves cançons encomanadisses? De moment, el retrobament sembla que es concretarà en un especial de televisió i un àlbum recopilatori, segons apunta el diari britànic The Sun.