ABUSOS SEXUALS A HOLLYWOOD

Colin Firth no tornarà a treballar amb Woody Allen

Actors com Mira Sorvino, Rachel Brosnahan, Greta Gerwig, Rebecca Hall i Timothée Chalamet també es penedeixen d'haver treballat amb el cineasta

allen-firth

allen-firth

1
Es llegeix en minuts

L'actor britànic Colin Firth ha assegurat que no tornarà a treballar amb el director nord-americà Woody Allen, que ha sigut acusat per la seva filla adoptiva, Dylan Farrow, d'abusos sexuals. Firth, de 57 anys, va treballar a les ordres d'Allen al film Màgia a la llum de la lluna (2014), abans que Farrow publiqués una carta oberta al diari The New York Times en què revelava que el cineasta havia abusat d'ella quan només tenia 7 anys.

Notícies relacionades

"No treballaré mai més amb ell", ha assegurat Firth en declaracions al diari britànic The Guardian. L'actor s'uneix així a col·legues de professió com Mira SorvinoRachel BrosnahanGreta GerwigRebecca Hall i Timothée Chalamet, que han manifestat que es penedeixen d'haver col·laborat en el passat amb Allen.

Hall i Chalamet, a més, protagonistes de l'última cinta del cineasta, A rainy day in New York, han promès que donaran el seu salari corresponent de la pel·lícula a organitzacions benèfiques. Les declaracions de Firth arriben poc després que Farrow acusés els actors que continuen treballant amb el seu pare adoptiu de "perpetuar la cultura del silenci" a Hollywood.