ACTUACIÓ FRUSTRADA

Pitingo suspèn el seu concert a Barcelona per "les circumstàncies" de Catalunya

"És el nostre desig i el desig personal de l'artista que tot es normalitzi", diu la seva agència de representació en un comunicat

Pitingo, a l’Eixample de Barcelona, el novembre passat.

Pitingo, a l’Eixample de Barcelona, el novembre passat. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant Antonio Manuel Álvarez Vélez, conegut artísticament com a Pitingo, ha anunciat la suspensió del concert que havia d'oferir aquest divendres al Tívoli "a causa de les circumstàncies que estan passant" a Catalunya, segons un comunicat de la seva agència de representació. El mateix artista va fer públic el comunicat a través del seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

El cantant de Jerez tenia previst actuar al Tívoli aquest divendres a les 20.00 hores per presentar les cançons del seu últim disc, 'Soul, bulería y más'. "És el nostre desig i el desig personal de l'artista que tot es normalitzi i demanem mil disculpes al públic que ha comprat la seva entrada", s'assegura al comunicat, on s'apunta que s'està buscant una nova data per a l'actuació.

La decisió de Pitingo de cancel·lar el concert va provocar la controvèrsia a les xarxes. N'hi va haver, evidentment, que van defensar la seva decisió, però el corrent majoritari va ser crític (i humorístic):