CANTA UNS VERSOS EN CASTELLÀ

Justin Bieber puja al carro de l'èxit de 'Despacito'

L'ídol canadenc s'uneix a Luis Fonsi i Daddy Yankee en una versió pensada per al mercat anglosaxó

zentauroepp36387541 barcelona  22 11 2016 concierto de justin bieber en el palau170109134614

zentauroepp36387541 barcelona 22 11 2016 concierto de justin bieber en el palau170109134614 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

'Despacito', la cançó de Luis Fonsi i Daddy Yankee que s'ha convertit en el gran fenomen de la música llatina de la primera meitat del 2017, ha travessat una nova frontera amb la versió que l'ídol canadenc Justin Bieber acaba de publicar. Amb el títol 'Despacito Remix', l'adaptació de Bieber promet disparar en el mercat anglosaxó la carrera comercial d'una cançó que ja ha sigut número u en 16 països i que va camí dels 1.000 milions de reproduccions a Youtube.

La versió del cantant canadenc, difosa a través del seu compte d'Instagram, ha provocat un enrenou immediat a les xarxes socials, i en només mitja hora ja havia superat el mig milió de visites. El que sorprèn més és que, per primera vegada, Justin Bieber s'atreveix a cantar uns versos en castellà ("'despacito, quiero respirar tu cuello, despacito") en una gravació, i les reaccions han anat de l'aplaudiment a la hilaritat per la seva curiosa pronunciació. En qualsevol cas, la majoria de la lletra d'aquesta adaptació és en anglès.

Notícies relacionades

Escrita pel porto-riqueny Luis Fonsi i la cantant panamenya Erika Ender i arreglada pel cèlebre 'reggaetoner' Daddy Yankee, la cançó es va publicar el mes de gener passat i ha revitalitzat la carrera de Fonsi, que ha inclòs la versió original de 'Despacito' en el seu vuitè àlbum, 'Tierra firme'.