NOU AVANÇ

Més sang, més terror, en el tràiler sense censura d''Alien: Covenant'

Entre les noves imatges de l'avanç destaca la imatge d'un humanoide amb la pell despresa, que podria ser l'androide David

1
Es llegeix en minuts

La setmana passada es donava a conèixer un impressionant tràiler d''Alien: Covenant''Alien: Covenant' en què la indiscutible estrella final era el xenoform, que no és altra cosa que la famosa criatura alienígena creada per H. R. Giger. Coincidint amb l'estrena de 'Logan' als Estats Units, 20th Century Fox ha donat a conèixer la versió 'red band', és a dir, sense censura i per a adults, amb més sang i violència, si fos possible, que en el tràiler original.

L'avanç d''Alien: Covenant', que s'estrenarà el 19 de maig, és bàsicament el mateix, però amb escenes afegides que potencien encara més la sensació d'angoixa i terror, que és precisament la idea que el seu director, Ridley Scott, pretén transmetre en aquest nou acostament a l'univers d''Alien'. La pel·lícula exerceix de seqüela de 'Prometheus' (2012) i està ubicada temporalment abans del film del 1979 que dona origen a la saga.

Les noves imatges ja han despertat l'atenció dels fans, sempre disposats a trobar noves pistes on rascar: de moment, destaca la imatge d'un humanoide amb la pell despresa, que podria ser l'androide David (Michael Fassbender), únic supervivent a 'Prometheus' amb la doctora Elisabeth Shaw (Noomi Rapace), i que sorprenentment no apareixia al primer tràiler.

Notícies relacionades

Una altra de les imatges d'impacte que s'afegeixen en l'avanç sense censura és la del personatge de Callie Hernandez coberta de sang, probablement no seva, a la dutxa.

Segons la ressenya oficial, 'Alien: Covenant' explica la història de la tripulació de la nau 'Covenant', que es dirigeix a un remot planeta, suposadament paradisíac, amb l'objectiu de colonitzar-lo. Un cop allà, descobreixen que de paradís res de res, que no hi ha formes de vida animal i que el seu únic habitant és l'androide David. En el repartiment de la pel·lícula figuren el citat Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup, Carmen Ejogo, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Callie Hernandez, Benjamin Rigby, Alexander England, Noomi Rapace, Demian Bichir i James Franco.