Bryan Ferry i Franco Battiato actuaran a Peralada

L'excantant de Roxy Music visitarà el festival el 21 de juliol i l'artista italià ho farà el 22

peralada

peralada

1
Es llegeix en minuts

L'artista britànic Bryan Ferry, excantant de Roxy Music, i l'italià Franco Battiato actuaran en el Festival Castell de Peralada, que se celebrarà els pròxims mesos de juliol i agost, segons han informat aquest dijous els organitzadors.

El festival, que ja ha donat a conèixer una part de la programació de lírica i dansa, ha avançat dos dels noms de l'Estiu Musical, a l'espera de presentar tota la programació de la pròxima edició del festival a principis del mes d'abril.

Bryan Ferry, que debutarà a Peralada el 21 de juliol a la nit, va ser el cantant de Roxy Music, banda de culte i autora de temes com 'More than this' o 'Avalon'. A Peralada, l'artista britànic hi farà un repàs als èxits de la seva dilatada carrera, on no faltaran temes com 'Slave to love', 'Don't stop the dance' o 'Let's stick together'.

Notícies relacionades

El 22 de juliol a la nit, el protagonista serà el cantautor, músic, lletrista, compositor, cineasta, pintor i intel·lectual Franco Battiato. Autor d'èxits com 'Voglio vederti danzare' o 'Centro di gravità permanente', actuarà a Peralada amb un quartet de corda i piano.

Els noms de Ferry i Battiato se sumen al cartell de la pròxima edició del Festival de Peralada, que ja ha presentat el ballet de 'La bella i la bèstia', amb el Malandain Ballet Biarritz i música en directe de l'Euskadiko Orkestra Sinfonikoa (28 de juliol), l'òpera 'Madama butterfly', de Puccini, amb direcció escènica de Joan Anton Rechi (7 i 9 d'agost), i els recitals lírics de la soprano russa Julia Lezhneva (5 d'agost) i del tenor nord-americà Gregory Kunde (6 d'agost).