ELS PREMIS DE L'ACADÈMIA DE HOLLYWOOD

Així es va preparar l'espectacular escena inicial de 'La la land'

El director Damien Chazelle va filmar els assajos previs en un aparcament amb un telèfon mòbil

la-la-land-film-movie-cars-lionsgate-2016-scene-dance-760x315

la-la-land-film-movie-cars-lionsgate-2016-scene-dance-760x315

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La inoblidable escena inicial de 'La la land', 'La la land' la del pla seqüència en una autopista de Los Angeles amb desenes de ballarins dansant entre els cotxes al so de la cançó 'Another day of sun', va necessitar un ardu treball de preparació. El diari 'USA Today' ha publicat un vídeo amb els assajos, que van tenir lloc en un aparcament, en lloc de l'autopista, i que van ser rodats pel mateix director de la pel·lícula, Damien Chazelle, amb un telèfon mòbil.

Chazelle va necessitar dos dies per filmar la complexa escena a les autopistes 105 i 110 de Los Angeles. "La vam tancar durant un dissabte i un diumenge de l'agost del 2015 per rodar-la. I una setmana abans, l'havíem pogut tancar un altre dia per fer un assaig general", va explicar el director a 'Entertainment Weekly'.

Notícies relacionades

Però abans d'aquell assaig general, Chazelle, amb la coreògrafa Mandy Moore, a més de desenes de ballarins, extres i vehicles, van practicar en un aparcament de Los Angeles, com ens descobreix el vídeo filmat pel mateix director amb el seu iPhone.

La fabulosa arrencada de 'La la land', ja icònica, va ser l'eix conductor de la presentació dels últims Globus d'Or, en un hilarant, i molt ben realitzat, homenatge al film de Chazelle a càrrec del seu presentador, Jimmy Kimmel, i il·lustres noms com Nicole Kidman, Amy Adams, Kit Harington o els nens protagonistes de 'Stranger things'.