Txarango, Els Amics de les Arts, Jarabe de Palo i Sopa de Cabra, al Canet Rock 2017

La banda de Pau Donés repassarà els millors temes dels seus últims 20 anys

fsp7395 / FERRAN SENDRA

fsp7395
Espot de promoció de Canet Rock 2017.

/

1
Es llegeix en minuts

La quarta edició de Canet Rock arribarà amb un cartell carregat de novetats. El pròxim 1 de juliol bandes com Txarango, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Jarabe de Palo, Zoo o La iaia conformaran un cartell marcat pels ritmes pop, rock, festius, indies i de mestissatge en què també s'integraran grups com Doctor Prats, Itaca Band, Gossos, Buhos, Miquel del Roig i dos noms més que es desvelaran durant els pròxims mesos.

A Canet Rock es presentaran en directe bona part de les estrenes d'aquesta primavera. Així, es reuniran al seu escenari del Pla d’en Sala els temes dels nous discos d'Els Amics de les Arts ('Un estrany poder'), Txarango, Zoo, Itaca Band i La iaia. De fet, aquest últim grup estrenarà en exclusiva al festival el seu nou treball, el tercer, després de dos anys allunyats dels escenaris.

Els Amics de les Arts tornaran a Canet Rock precedits de l'èxit del seu single ‘El seu gran hit’, així com Txarango, que aviat desvelarà el seu nou disc i nou videoclip, precisament de la mà del festival. El grup Zoo, en la seva primera actuació al festival, tocarà el repertori del seu pròxim segon àlbum i Itaca Band presentarà el seu quart disc.

A més, el festival comptarà amb l'actuació estel·lar de Jarabe de Palo, en el que serà el concert de tornada de la banda en què repassaran els seus èxits dels últims 20 anys. A diferència de la seva gira actual, a Canet Rock oferiran un directe elèctric.

Notícies relacionades

En el capítol de les noves incorporacions cal citar Doctor Prats i Buhos i repeteixen Gossos, que portaran temes del seu disc ‘Zenit’, a més de Josep Maria Mainat, Miquel del Roig i DJ Codina.

La quarta edició, a més, col·laborarà amb la plataforma Cultura amb Causa que denuncia la situació dels refugiats a Europa.