ESTRENA A L'ABRIL

Espectacular tràiler de 'Fast & Furious 8'

El primer vídeo de la nova entrega de la saga augura l'idil·li entre els personatges de Vin Diesel i Charlize Theron

fastfurious8

fastfurious8

1
Es llegeix en minuts

¿Dom (Vin Diesels'ha enamorat d'una noia mal interpretada per una Charlize Theron de gel? ¿Ha sigut capaç de trair per ella la seva 'família'? El primer tràiler de 'Fast & Furious 8', que acaba de presentar Universal, augura una nova entrega de la saga plena d'escenes espectaculars amb tota mena de no menys espectaculars vehicles, que potser la convertiran en la més dramàtica de totes.    

Notícies relacionades

A la pel·lícula, dirigida per F. Gary Gray -'The italian job' (2003), 'Straight outta Compton' (2015)- i que s'estrenarà el 14 d'abril, a més de Diesel i Theron hi apareixen Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Tyrese Gibson, Lucas Black, Scott Eastwood i Kurt Russell i fins i tot Helen Mirren. Se sentirà, no obstant, l'absència de Paul Walker, que va morir en accident de trànsitPaul Walker.  

Amb guió de Chris Morgan, que ja va firmar el de les últimes cincs entregues de 'Fast & Furious', el film incorpora el misteriós personatge de Theron, que intenta seduir Dom, que celebra amb Letty la seva lluna de mel, perquè torni al món criminal traint els seus amics. Brian i Mia s'han retirat del joc i la resta de l'equip s'ha desintegrat a la recerca d'una vida normal. Però s'hauran de tornar a reunir davant l'amenaça mundial d'una anarquista i, en les seves aventures, que inclouen recuperar l'home que els va unir, es desplaçaran des dels carrers de Nova York a l'Àrtic passant per Cuba.